RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

HPI Baja

(1/8) > >>

alpha:
Svratio do mog hangara pa bi molio kolege koji isti poseduju ili su ga posedovali da nesto vise kazu o tom modelu?!!Od vasih komentara zavisi njegov ostanak. mmmm Hvala unapred.

deki:
Sve skupa Baya kvalitetan model nema sta,masivan,mislim da ima oko desetak kg,postoji nabavka delova bez problema,motor dvotaktan benzinski,znaci pre svega jeftina voznja,malo zajeban za pocetnike samo zadnja vuca pa trazi upravljivost dobru,sto se mene tice sve pohvale ali zbog jake cene na trzistu jos uvek vecini nama nedostupan... (:sok:)

deki:
Zaboravih veoma bitnu stvar,baya ima sopstveno hladjenje(ventilator)tako da u mestu moze da radi ceo dan bez problema!!! :)aplauz

Bigneda:
Jako tezak za upravljanje, trazi posebnu stazu i gomilu slicnih drugara za igranje ;)
...a toga kod nas bas i nema tako da uglavnom samo menja vlasnike koji ga se brzo zasite :(

alpha:

--- Quote from: Bigneda on September 20, 2011, 03:34:06 PM ---Jako tezak za upravljanje, trazi posebnu stazu i gomilu slicnih drugara za igranje ;)
...a toga kod nas bas i nema tako da uglavnom samo menja vlasnike koji ga se brzo zasite :(

--- End quote ---

E dobar si majke mi. :_D Znaci nece dugo kod mene. lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version