RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

voznja camaca

<< < (4/7) > >>

Daniel:

--- Quote from: jovanovic28 on October 10, 2011, 12:34:59 PM ---Slabo ti to teras   :_D
Koliko ide na sat - 25-30km?

--- End quote ---
kao sto sam i ranije napomenuo,taj dan nam je bio ocajan,baterije su nas nesto zezale,a po povrsini i odmah ispod nje je bilo jako puno trave tako da se nije dalo bas vozati,a na snimku nije ni jednom vozen pod punim gasom,ali imam i snimak kad jeste,pa cu i to postaviti...:D

Daniel:

--- Quote from: vladad on October 10, 2011, 03:34:45 PM ---Da li je to Apatin-Dunavac kod Rebrace ili gresim? pozz

--- End quote ---
negresite,jeste, to je u Apatinu kod rebrace...

jovanovic28:

--- Quote from: Daniel on October 10, 2011, 04:56:34 PM ---
--- Quote from: jovanovic28 on October 10, 2011, 12:34:59 PM ---Slabo ti to teras   :_D

--- End quote ---
kao sto sam i ranije napomenuo,taj dan nam je bio ocajan,baterije su nas nesto zezale,a po povrsini i odmah ispod nje je bilo jako puno trave tako da se nije dalo bas vozati,a na snimku nije ni jednom vozen pod punim gasom,ali imam i snimak kad jeste,pa cu i to postaviti...:D

--- End quote ---
Ajde postavi da vidim kako ide taj ventilator na full gasu   :hehe :_D

Daniel:

--- Quote from: jovanovic28 on October 11, 2011, 09:21:19 AM ---
--- Quote from: Daniel on October 10, 2011, 04:56:34 PM ---

--- End quote ---

--- End quote ---
Ajde postavi da vidim kako ide taj ventilator na full gasu   :hehe :_D

--- End quote ---
postvicu cim ga uspem prebaciti na komp,a jel ti mozda imas neki brzi camac? -.-"

zajko:
he..he..  ja bih rado dosao sa mojim VOLVO camcem 30 cc GAs , ali si suvise spor za mene  (:sok:)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version