RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

voznja camaca

<< < (6/7) > >>

Daniel:

--- Quote from: Bigneda on October 13, 2011, 05:05:47 PM ---Po prici smo cini mi se svi ocekivali nesto mnogo brze, daleko da je ovo sporo ali...  mmmm

Lici da ovako idu fabricki kitovi koji su pominjani na forumu za nekih 200eu a Traxass Spartan nekako deluje MNOGO brze.
Jel merena nekad brzina sa GPS-om ?

--- End quote ---
pa cujte,ide kolko ide,a nekako uvek je zanimljivije nesto  sam praviti nego kupiti gotovo,iako je u ovo ulozeno preko 500e,iz ranije navedenih razloga.
nije merena brzina,jer nemam gps... :-\

isto tako verujem da ni jedan od tih kupovnih modela nije tezak blizu 5kg kao moj,to je veoma bitna cinjenice jer ko sto svi znamo sto je model laksi brze ide,a u tom pogledu moj je spram tih gotovih modela tezak kao tanker.xD

jovanovic28:
Da li postoji mogucnost da ga olaksas na neki nacin?  mmmm
Mozda da izbusis dno kao sito .. siguran sam da bi brze isao  :_D

Daniel:

--- Quote from: jovanovic28 on October 13, 2011, 06:50:28 PM ---Da li postoji mogucnost da ga olaksas na neki nacin?  mmmm
Mozda da izbusis dno kao sito .. siguran sam da bi brze isao  :_D

--- End quote ---
hahahahahahaha...xDDDDD,nazalost tesko,ove dve baterije su oko pola kile,motor sam je isto oko po kile,a samo korito znaci bez icega u njemu je oko 2,5 kg,tako da tesko da sta moze,jedino da povadim sve "iznutrice" i strpam u neko lakse korito... :-\

Bigneda:
koliko traju te baterije ?

Daniel:
jedno 10-15 minuta voznje,ali to dosta zavisi od nacina na koji ga vozim,ako stalno stajem-krecem,i izvodim kojekakve gluposti sa njime,onda trosi vise,ali ako mu odma u startu dam pun gas i nespustam ga,i malo i blago skrecem onda trosi manje...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version