RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

voznja camaca

<< < (2/7) > >>

Daniel:
imam fsr-a,preradjenog na brushless,radi na 22V li-po,ima 200A esc,i ogroman motor(jedva mi stane u saku koliki je),i ogromnu elisu,ima i tema o mom camcu,http://rcfly4um.org/index.php?topic=4705.0
mada,ovo ovde prikazano je stari setup,i najgori(najslabiji),tu je jedva izglisirao,a sad pri naglom startu doslovno iskoci iz vode...

vlada.bgw:

--- Quote from: alpha on September 22, 2011, 11:48:52 PM ---
--- Quote from: vlada.bgw on September 22, 2011, 11:30:50 PM ---
Sutra stize camac , malo da ga pregledam , prestelujem , mozda ubacim brushless pa da ga testiramo :)

Sta ti imas od camaca ?

--- End quote ---

Ako ubacis brushless bices najbrzi!! ()-()

--- End quote ---

Ma moram da se igram malo , da testiram , imam dva kopmleta 8T  , moram da se raspitam sta najbolje lezi ... nenam si vremena ovih dana .  Ma necu ja na trke  , mada sam video i kako lete ovi camci :D

edit :  Hahahahah , Dani bas si me zasmejao :))) , pa gde cu ja sa ovim camcem sa tobom da se vozam ?  Ovaj je lenja buba dok ga ne preradim malo ...

Daniel:

--- Quote from: vlada.bgw on September 24, 2011, 01:44:10 AM ---
--- Quote from: alpha on September 22, 2011, 11:48:52 PM ---
--- Quote from: vlada.bgw on September 22, 2011, 11:30:50 PM ---
Sutra stize camac , malo da ga pregledam , prestelujem , mozda ubacim brushless pa da ga testiramo :)

Sta ti imas od camaca ?

--- End quote ---

Ako ubacis brushless bices najbrzi!! ()-()

--- End quote ---

Ma moram da se igram malo , da testiram , imam dva kopmleta 8T  , moram da se raspitam sta najbolje lezi ... nenam si vremena ovih dana .  Ma necu ja na trke  , mada sam video i kako lete ovi camci :D

edit :  Hahahahah , Dani bas si me zasmejao :))) , pa gde cu ja sa ovim camcem sa tobom da se vozam ?  Ovaj je lenja buba dok ga ne preradim malo ...

--- End quote ---
pa nemoramo se mi trkati,cisto onako malo rekreativno da se provozamo...:D
a i moj je bio lenja buba dok nismo namontirali ovaj poslednji setup,sad leti na vodom...xD

Daniel:
a koji je to camac u pitanju koji bi vi prepravljali na brushless?

Daniel:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version