RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Robert N. Bečej
baboher:
Pozdrav svima! (<--)
Eto i ja da se predstavim... :)aplauz
Zovem se Robert Babo, javljam se iz Novog Bečeja. Rođen sam 18.02.1995..Što se tiče aviona,oni su moja ()-() “velika ljubav” ()-(),obožavam ih od kad znam za sebe.Sa nekih 10 godina sam se upisao u Aeroklub Jedinsto u rodnom selu,ali tamo smo radili samo na onim starim blanicima I to mi je ubrzo postalo dosadno. Pre nekoliko godina potražili su me iz kluba I pitali su me da li bi se ponovo uključio u priču pošto sad bi radili nešto novo, na temu RC aviona. Tu nam je od pomoći bio Gabor Lastovič, modelar iz Bečeja, ko mi je sad već I priljatelj I učitelj. U međuvremenu sam završio osnovnu školu I pred mene je stajala tabla sa natpisom “kud dalje?”, pa sam se odlučio pored Vazduhoplovne Akademije u Beogradu, jer želim da saznam više od toga što radimo u radionici. Nekoliko puta sam bio napolje na Zalivnom polju sa Bečejcima a posle sam uzeo I svoj prvi model. Bio je to jedrilica DG-1000 (koju ni danas nisam sam poleteo ;D). Dosad sam leteo samo na avionima koju su mi dali Gabor I Piću a u međuvremenu redovno vežbam na simulatoru. Od onda sam I član RC Flying Team Bečej... Od pre par dana I hangar mi je bogatijii. Gabor mi je poklonio svoj MiG-29, a od njega sam preuzeo I model Edge 540...
Želeo bih što bolje I što brže da se uključim I da unapredim sebe na što veći nivo u letenju. mmmm
dimitri:
Roberte, dobrodosao u veliku porodicu zaljubljenika u RC modelarstvo:). Cestitke na predivnoj jedrilici,
uz pomoc i druzenje sa Gaborom sigurno ces brzo savladati sve tajne RC letenja:).
Pozdrav od Radovana
baboher:
Hvala lepo ;D
Sa Gaborom na strani i ja se nadam brzom uhodanju (<--)
baboher:
Pošto sam dobio ideju od moderatora da malo pišem o mojim doživljajima iz škole, pa evo ih.
POšto su mi avioni velika ljubav oduvek sam želeo da idem u neku vazduhoplovnu školu, i da se ne bih bavio samo radi hobby-a sa avionima nego da mi i struka bude bilo vezana za avione.
Zato sam upisao Vazduhoplovnu Akademiju u Beogradu.
Evo i link: http://vakademija.edu.rs/
U školi nastava se odvija po Evropskim standardima i zbog toga imamo puno da učimo a samim tim imamo i mnogo praktične nastave. Pošto sam ja vojni smer zato su nam prakse organizovane na Batajničkom vojnom aerodromu.
Evo i link mog profila: http://vakademija.edu.rs/atvm.php
Imamo praktičnu obuku koju nam dreže mehaničari koji svaki dan održavaju avione koji "čuvaju" naše nebo.
Zasad tolko ako neko ima pitanja slobodno.
(<--)
baboher:
A što se tiče mog RC hangara i o njemu uskoro.
Treba da obradim slike i biće predstavjeni i moji avioni koji trenutno nisu U batajnici ili u vazduhu :_D
(<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version