RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Robert N. Bečej
baboher:
Simulator se vežba ali ipak livada je livada..., to i ti znas, a i svi smo mi svesni toga.
(<--)
Sad samo da sačekamo proleće pa da se vratimo na livadu. 4e
baboher:
Kao što je i Gabor prethodno najavio da su avioni stigli kuci bio je u pravu, jer je on bio onaj ko ih je isporučio... ;namig
Stigla su kuci dva Pinkfire (Spitfire)-a. Jedan sam ja farbao, a drugog je ofarbao Gabor, i pripremio za dodatno ukrašenje.
Ovo je "baboher" avion.
A ovo je delo gospodina Gabora... :hehe
baboher:
Pošto je Gabor prešao iz MODE4 u MODE2 odlučio sam da se i ja prebacim. A u svemu meni ovako i više odgovara jer i u pravim avionima je isto tako. Meni se već od samog početka više dopao MODE2 nego MODE4 ali pošto su svi tako leteli i ja sam tako naučio. Već sam počeo da vežban prste. :)aplauz
(<--)
Gabor:
--- Quote from: baboher on January 27, 2012, 01:39:30 PM ---Pošto je Gabor prešao iz MODE4 u MODE2 odlučio sam da se i ja prebacim. A u svemu meni ovako i više odgovara jer i u pravim avionima je isto tako. Meni se već od samog početka više dopao MODE2 nego MODE4 ali pošto su svi tako leteli i ja sam tako naučio. Već sam počeo da vežban prste. :)aplauz
(<--)
--- End quote ---
Meni je više RC pilota potvrdio da nisam doneo lošu odluku, videćeš, i tebi će biti bolje, logičnije. Kako sam i rekao, vežbaj letenje na simulatoru što više, da ne moraš razmišljati kako, šta da radiš sa modelom, koju palicu da povučeš... Na livadi već ne sme biti greške!!!
A što si počeo da vežbaš prste.... (___) bolje da ne pišem sad ništa, da ne idemo u off :hehe
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version