RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Ziroli JU 87 Stuka...

<< < (26/79) > >>

Gabor:
Rebara se ređaju polako

A tu je i fiksni deo vartikalca

Pre neki dan mi dolazi poštar, i dostavi malo veću kovertu. Kad pogledam pečat, vidim da je pošiljka iz Švajcarske. Prijatno sam se iznenadio kad sam ga otvorio

Naši prijatelji iz švajcarske još letos su bili kod nas u gostima, i onda sam im pričao da nikako ne mogu da nabavim literaturu za Ju-87... Drug je našao, uzeo je i poslao. Tekst je na nemačkom, ali ono važnije, ima dosta slika o pravim avionima, sa dosta detalja. Svakako će mi dobro doći...

Anakin:
E moj Gabore, ja o Junkers JU-87 imam, mislim, 11 knjiga. Imas jednu i u temi koju sam otvorio gde delim knjige. Da si samo rekao...

Gabor:

--- Quote from: Anakin on September 27, 2012, 01:46:18 PM ---E moj Gabore, ja o Junkers JU-87 imam, mislim, 11 knjiga. Imas jednu i u temi koju sam otvorio gde delim knjige. Da si samo rekao...

--- End quote ---

Ako dolaziš na IMAC, pričaćemo o tome  4e

Anakin:

--- Quote from: Gabor on September 27, 2012, 02:14:35 PM ---
--- Quote from: Anakin on September 27, 2012, 01:46:18 PM ---E moj Gabore, ja o Junkers JU-87 imam, mislim, 11 knjiga. Imas jednu i u temi koju sam otvorio gde delim knjige. Da si samo rekao...

--- End quote ---

Ako dolaziš na IMAC, pričaćemo o tome  4e

--- End quote ---

Dolazim na IMAC i mozemo da pricamo, naravno, a sto se tice knjiga poslaces mi adresu i kad ih skupim sve poslacu ti Post Expressom narezane na DVD-u.
 (pijemo)

mirce:
Malo Gaboru da damo "vetar u ledja"... Vid' šta Švabo napravi... 

http://www.warbirdforum.de/forum/thread.php?threadid=25325&sid=cab6ac25c3f9a7b25366c87b194f2a8d&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=1

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version