RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Ziroli JU 87 Stuka...

<< < (28/79) > >>

Gabor:

--- Quote from: Anakin on September 27, 2012, 03:21:38 PM ---
--- Quote from: Gabor on September 27, 2012, 02:14:35 PM ---
--- Quote from: Anakin on September 27, 2012, 01:46:18 PM ---E moj Gabore, ja o Junkers JU-87 imam, mislim, 11 knjiga. Imas jednu i u temi koju sam otvorio gde delim knjige. Da si samo rekao...

--- End quote ---

Ako dolaziš na IMAC, pričaćemo o tome  4e

--- End quote ---

Dolazim na IMAC i mozemo da pricamo, naravno, a sto se tice knjiga poslaces mi adresu i kad ih skupim sve poslacu ti Post Expressom narezane na DVD-u.
 (pijemo)

--- End quote ---

Iako se nismo videli na IMAC, danas mi je poštar dostavio kovertu, a u njemu DVD sa knjigama o JU-87. Fokte su vrlo detaljni, ovako će mi već biti puno lakše oko "dekoracije".
@Anakin,  hvala lepo!!!  ()-()

Anakin:
Nema na čemu, uživaj.

()-()

Gabor:
Isplankirane su obe strane fiksnog i pokretnog dela vertikalca

Grubo sam ih i obradio

Gabor:
Na napadnu i na izlaznu ivicu vertikalca nalepio sam potrebne letve

Sad već imaju svoj pravilan, konačni oblik

Još treba da se useku šarke i da se nalepe blokovi od balze na vrh i na dno. To ću uraditi tek nakon što vidim kako nalegne na trup...

Od rebra F12 napravio sam još dva polurebra. Smislio sam kako ću da rešim repni trap. Jedan će da služi kao i ojačanje u šta se ušrafljuje ležište trapa, a druga ide iza osovine, i spojiće se sa rebrom F13 koji je u jedno i zadnje rebro...

Prvo sam rebro precrtao na šper ploču, a zatim i grubo isekao sa električnom testericom

Sledelo je malo finije šmirglanje pomoću Dremel-a

Napravio sam i žljebove gde idu letvice planka, tu će još biti finog, ručnog doterivanja

mirce:
Lepo, lepo, Vojvodjanski Kombinati rade "punom parom"...  ()-()

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version