RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Ziroli JU 87 Stuka...
sasa:
--- Quote from: Gabor on December 14, 2012, 11:06:00 AM ---Saša, Saša... Nikad se nećeš promeniti :hehe
--- End quote ---
A sto bi,ja se samo mnogo salim,i ti to znas,a sto neko na forumu ubada ludilo ,jer je drugacije shvatio,to je vec njegov problem.Neka crknu dusmani...
Samo napre Gabore,bice to jedan od najlepsih aviona,naravno ,posle spitfajera :mhm :hehe
Gabor:
Radovi se nastavljaju oko bajoneta... Oko bajoneta što je u uškama, napravio sam kutiju od špera...
Ali da krenemo od početka...
Kad sam odredio pravilan ugao bajoneta, i nacrtao tačno gde treba da stoji, izvadio sam šrafove. Ispod aluminijskih ploča trebao sam staviti šper debljine koliko je kućište bajoneta zahtevao. Taj šper, kao i bajonet namazao sam sa 2K lepkom i tako ih vratio na mesto
Da bi vez bio jači, ali i zbog sila, oko ramenjače ulepio sam šper ploču od 6mm
Donju i gornju ramenjaču, sa prednje strane isto sam zatvorio sa šper pločom od 3mm. Tu ploču sam tako isekao, da povezuje sva tri rebra, tj, rebro W6-W7-W8
Pre nego što sam ga ulepio, između ramenjača ulepio sam dve gredice od čamovine, da bi naleglo i da se ne bi iskrivio šper ploča kad stežem šrafove
Ulepio sam i šper ploču
mirce:
Gabi, ne znam jesi li video ovaj...
http://www.rcscalebuilder.com/forum/forum_posts.asp?TID=18125&PN=1&TPN=1
Pozdrav
Mirče
Gabor:
--- Quote from: mirce on December 17, 2012, 05:19:46 PM ---Gabi, ne znam jesi li video ovaj...
http://www.rcscalebuilder.com/forum/forum_posts.asp?TID=18125&PN=1&TPN=1
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
Jesam, čak sam te slike sve prebacio na HD...
U svakom slučaju, hvala!!!
Nakon što sam skinuo stege, i poravnao šper sa ramenjačom, probušio sam i šper ploču. Naravno, opet sam imao pomoćnika (work)
Iako sam šper upustio preko rebra, ulepio sam male trouglove
Dok se sušio lepak, na centroplanu sam počeo ugradnju rebra W3, kojeg treba da presečem, jer mu smeta ona ploča od špera na šta sam našrafio ležište stajnog trapa
Kutiju, što zatvara ramenjače, moraću da prosečem malo da bih mogao upustiti deo rebra
Gabor:
Presekao sam rebra...
... kao i šper ploču
Prvo sam ulepio zadnji deo rebra
Prednji deo trebao sam proseći zbog onog špera na šta se šrafe stajni trapovi...
Od kartona sam napravio šablon, da ne bih pogrešio kad ga sečem
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version