RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Ziroli JU 87 Stuka...
miša2002:
Ma ništa strašno, bar si naučio kako ne treba gitovati! :big smile
Gabor:
Mišo, jesam... Kod sledećeg modela već neću napraviti istu grešku... :sljus
Gabor:
Na repu, na pokretnim površinama počeo sam sa ojačavanjem površine epoxy smolom - staklenom tkaninom. Prvo sam sa akril gitom doterao spojeve planka, pa sam celu površinu izšmirglao.
Posle sam naneo i staklenu tkaninu
Posle 24h višak tkanine sam odsekao i opet sam prešmirglao sve presvučene površine. Dok čekam da mi stigne tkanina, radim na drugim delovima...
Na krilu, sa leve strane isekao sam mesto gde ću ugraditi svetlo. Za svetlo sam napravio mali okvir, što po potrebi mogu izvaditi. Kad se svetlo stavi na mesto, ovako izgleda
Kad sam sve uklopio, pomoću planka od balze zatvorio sam kutiju svetla
tutko:
:)aplauz (work) bravo Gabore samo napred čeka te još puno posla ali samo nastavi...
Gabor:
Polako završavam repni deo modela, ali treba mi malo pomoći. Naime, radi se o krajevima horizontalnog stabilizatora... Gledao sam razne fotke modela i pravih aviona, ali nigde se ne vidi jasno da li je kraj horizontalnog stabilizatora zaobljen ili nije mmmm
Kako trenutno stoji, to sam uradio po meri, po planu. Ako treba da se zaobli, onda moram nalepiti još jedno parče ali onda će biti malo duži u odnosu na plan mmmm
Hvala unapred!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version