RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Ziroli JU 87 Stuka...
sova:
mozda ta stuka do septembra bude i na aeromitingu (yay)da i drugi pare oci koji nisu na ovom forumu oo)) oo)) :)aplauz :)aplauz
Gabor:
--- Quote from: sova on April 10, 2012, 08:48:27 AM ---mozda ta stuka do septembra bude i na aeromitingu (yay)da i drugi pare oci koji nisu na ovom forumu oo)) oo)) :)aplauz :)aplauz
--- End quote ---
Gorane, za to nema šanse, gradnja modela će mi "malo" duže da traje. Ne brini, biće modela koje će da bude atraktivan ;namig
disljenko:
Samo polako Gabore, nema potrebe da zuris bilo gde. Bitno je da ti uzivas u samogradnji i da to na kraju bude na nivou u sta ne sumljam ako se izdvoji dovoljno vremena i posvecenosti. Samo napred, pozzz !!!
mirce:
E pa čestitamo na početku radova...
Kako Dišljenko reče najvažnije je uživati i sve lepo polako raditi...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Ovih dana zalepio sam donju ramenjaču...
...a sutradan zalepio sam i gornju...
...juče sam zalepio letvicu što spaja prednje strane rebara
Dok se sušio lepak, gledao sam ostatak delova, što sam dobio u kitu, što je ucrtan i na plan i treba da se ulepi između rebara
Ove dve pločice od balze, treba da se ulepe ovde:
Ja sam okretao te parčade, ali nikako neće da legnu kako treba mmmm
Gledao sam plan i slike neke sa stranih foruma, ali nigde nisam jasno video, da li treba ono zadnje rebro, koje dolazi do centroplana da stoji malo iskošeno ?! mmmm Pošto se tu "lomi" krilo, vrlo moguće da ću morati izvaditi ono rebro i namestiti u neko određenom uglu :sljus Kad stignem kući, sastaviću i konstrukciju centroplana, pa da vidim šta se dešava...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version