RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Ziroli JU 87 Stuka...

<< < (55/79) > >>

Gabor:
A posle sam ga šmirglao barem dva sata

sasa:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz Bravo majstore...
Polako sa smirglanjem,ipak od toga zavisi lepota .Nemoj mnogo da zuris,pa tek je proslo 3 godine.Ne moze takav model da se zavrsi bas brzo.
Pozdrav...

mirce:
Čuj dva sata... :hehe

Ima da šmirglaš dok ti ruke ne otpadnu, bar dva puta akrilni git i isto toliko špric git.  :sljus

Prvo akrilni, pa onda šmirglanje koliko god može da se skine, onda špric git koji će pokazati gde ponovo treba akrilni git.
Onda još jednom špric git, pa na kraju sitne popravke...

Šmirglaj sa 100-tkom, a glanc sa 320.

Posveti ovome mnogo pažnje, jer ako površina nije glatka, nema ništa od nitni i detalja...

Gabor:

--- Quote from: sasa on February 26, 2015, 05:09:23 PM --- :)aplauz :)aplauz :)aplauz Bravo majstore...
Polako sa smirglanjem,ipak od toga zavisi lepota .Nemoj mnogo da zuris,pa tek je proslo 3 godine.Ne moze takav model da se zavrsi bas brzo.
Pozdrav...

--- End quote ---

Saša, da, prošlo je 3 godine... Ne žuri mi se. Bilo je perioda kad nedeljama nisam radio na modelu, ali ove godine, moram da ga završim

--- Quote from: mirce on February 26, 2015, 05:59:35 PM ---Čuj dva sata... :hehe

Ima da šmirglaš dok ti ruke ne otpadnu, bar dva puta akrilni git i isto toliko špric git.  :sljus

Prvo akrilni, pa onda šmirglanje koliko god može da se skine, onda špric git koji će pokazati gde ponovo treba akrilni git.
Onda još jednom špric git, pa na kraju sitne popravke...

Šmirglaj sa 100-tkom, a glanc sa 320.

Posveti ovome mnogo pažnje, jer ako površina nije glatka, nema ništa od nitni i detalja...

--- End quote ---

Mirče, trudiću se koliko god mogu. Na sreću, često prolaziš kroz Bečej pa možeš doći da vidiš kako se radi, šta se radi

sasa:

--- Quote from: Gabor on February 26, 2015, 10:15:14 PM ---
--- Quote from: sasa on February 26, 2015, 05:09:23 PM ---

--- End quote ---

Saša, da, prošlo je 3 godine... Ne žuri mi se. Bilo je perioda kad nedeljama nisam radio na modelu, ali ove godine, moram da ga završim

--- End quote ---

;namig ;namig ;namig (pijemo) (pijemo) (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version