RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Ziroli JU 87 Stuka...
Gabor:
Radove sam nastavljao na uški. Proverio sam visine rebara da bih mogao lepo da plankiram. Na tri mesta sam trebao dodavati tanak sloj od balze
Ulepio sam i prvo, tj. rebro br.6 i isto sam morao da ga malo korigujem
Dok se sušio lepak, nastavio sam sa lepljenjem centroplana. Prvo sam isekao ramenjače, njih ću još morati malo obraditi zbog spojeva koje će biti pod uglom
Ulepio sam i zadnje rebara na centroplanu, tj. rebra br.5 ( rebara br. 3 i 4 nisu još ulepljene )
Dotle se osušio lepak na rebrima i mogao sam da ih ošmirglam, kao i višak balze što sam nalepio sa prednje strane rebara. Pomoću lenjira, stalno sam proveravao da ne bih preterao sa šmirglanjem
disljenko:
Gabore ovo bas lepo i pedantno izgleda, nego imam jedno pitanje !! S' obzirom da pravis da se uske skidaju, prva tri rebra na uski bi trebala da budu od spera(jer ona treba da drze bajonet) a koliko se vidi sa slika tebi je samo prvo rebro na uski tj. w6 od spera a w7 i 8 od balze. Da li si planirao to kasnije da ojacas sa nekim polu-rebrima ili kako vec ?
Gabor:
--- Quote from: disljenko on May 25, 2012, 12:27:50 AM ---Gabore ovo bas lepo i pedantno izgleda, nego imam jedno pitanje !! S' obzirom da pravis da se uske skidaju, prva tri rebra na uski bi trebala da budu od spera(jer ona treba da drze bajonet) a koliko se vidi sa slika tebi je samo prvo rebro na uski tj. w6 od spera a w7 i 8 od balze. Da li si planirao to kasnije da ojacas sa nekim polu-rebrima ili kako vec ?
--- End quote ---
Rebro W8 će biti jjačan sa polurebrom :mhm , inače dobro zapažanje.
Znači ne samo Mirče prati ovaj post 4e
mirce:
Ja sam bio ubedjen da si ti to rebro napravio (treće u uški) od špera...
Gabore, super da imamo super revizora - Dišljenka...
Moramo više da se trudimo da nas Dišljenko ne...(kush)
Nego, Miša nam je nešto "zatajio", obično se i on javlja, ali u zadnje vreme ga nema...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
:sljus posle sam se setio čim sam pročitao Dišljenkovo zapažanje. A onda smo pričali o tome kad sam odneo sastavljen centroplan... Ništa, rešiću to, još daleko nije kasno (work)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version