RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Ziroli JU 87 Stuka...
miša2002:
--- Quote from: mirce on May 25, 2012, 12:58:33 PM ---Ja sam bio ubedjen da si ti to rebro napravio (treće u uški) od špera...
Gabore, super da imamo super revizora - Dišljenka...
Moramo više da se trudimo da nas Dišljenko ne...(kush)
Nego, Miša nam je nešto "zatajio", obično se i on javlja, ali u zadnje vreme ga nema...
Pozdrav
Mirče
--- End quote ---
Ko velim, dosta je i jedan nadzorni organ, ali Gabora ni tri nemogu da prate mmmm :big smile
OVDE SAM MU SKRENUO PAŽNJU :sljus
Vidim da će prvo morati plan na potpis, pa onda u rad (work)
disljenko:
Mirce bas si vickast, ja super vizor heheh :D Ovde svako uci od svakog sto je i cilj ovog foruma, ja sam sve sto znam(a nije mnogo) video i naucio od ljudi koji ovde redovno pisu i nesebicno prenose svoje znanje. Zato svima njima hvala !!!
Gabor:
Preko vikenda nisam puno radio na modelu, ali evo dokle sam stigao...
Isekao sam polurebro za ojačanje rebra W8, što sam i ulepio
Dok se sušio lepak, isekao sam balzu da bih mogao napraviti kutije kod ramenjače. I njih sam polako polepio i na kraju obradio
Na centroplanu ulepio sam horizontalnu donju i gornju ramenjaču i isekao sam ploču, ojačanje što će da drži stajni trap
mirce:
Lepo, lepo...
Gabor:
Šper sam isekao na meru, i unutrašnju ivicu sam ošmirglao pod potrenim uglom da se lepo nalegne na rebro u korenu
Za svaki slučaj proverio sam još jednom ugao, pomoću stajnog trapa
Proverio sam mere i sa druge strane, i pošto su u milimetar isti (ne bi valjao da ima razlike), precrtao sam ga
Sa električnom testericom nisam se puno mučio
Obradio sam i drugu ploču, a posle sam ih ulepio
Mislim da nisam još napisao, za ova ojačanja koristio sam šper ploču od 6mm.
Isekao sam i zalepio sam male ploče od 3mm špera za kutiju što ide između rebara W8 i W9
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version