RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Ziroli JU 87 Stuka...

<< < (16/79) > >>

Gabor:
Da, onu ploču radim kako smo se i dogovorili, znači ne od balze... Juče sam bio kod mog stolara, pa mi je odradio i one male ploče (40mmx40mmx6mm), kao i onu okruglu rudu od 1/2", što ide kroz sredinu centroplana i ulazi u trup.
One male letve ću staviti i sa donje strane, samo juče već nisam imao vremena i to da odradim...
Da, otvor sam mislio ostaviti samo toliko, koliko moram. A to je nekih 25mm x 25mm ili 30mm x 30mm...
Danas mi je stigla i balza, mogu nastaviti sa plankiranjem gornje površine krila...

mirce:
Super...

Nego nema nam Dišljenka, Miše, Gaxx-a...

Gabor:

--- Quote from: mirce on June 01, 2012, 02:20:59 PM ---Super...

--- End quote ---

Hvala!

Ma rade svi na modelima. To je dobar znak, ne?! I ja bih radio na modelu da ne treba da budem u radnji  4e  Ali neka... Uveče nastavljam...

miša2002:
 4e
Kanda neko 'fali?!
 :sljus mora da padne prozivka; reče Mirče i doda, onako, uz put:
"...Juri sponzore, juri učesnike, organizuj sve, završavaj modele, lontroliši Gabora, ... Pa kad ću  (<--) ..."

Da sam se ja pitao, ceo taj sklop bi izveo drugačije. Oko 70% lomova se dešava prilikom sletanja, a od toga skoro 90% je uzročnik stajni trap...
Trenutno maltretiram Pipera i njegov trap. Da je neki drugi, već bi bio u komadićima...

Veljko.N:

--- Quote from: Gabor on June 01, 2012, 04:18:44 PM ---
--- Quote from: mirce on June 01, 2012, 02:20:59 PM ---Super...

--- End quote ---

Hvala!

Ma rade svi na modelima. To je dobar znak, ne?! I ja bih radio na modelu da ne treba da budem u radnji  4e  Ali neka... Uveče nastavljam...

--- End quote ---

Mora više da se radi a manje da se piše po forumu...  :_D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version