RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO
Kako praviti gorivo za Glow i Benziske modele
SABURO:
Na ovom mestu bih voleo da ostavimo odnose smeša goriva ( metanol, ricinus, nitrometan, sintetičko ulje,...) koje pravimo za naše glow modele, a tako isto i za benziske motore, s obzirom da ih u poslednje vreme ima sve više i više na našim prostorima.
U mom slučaju, koristim mešavinu metanola i ricinusovog ulja u odnosu 80% metanol, 20% ricinus. Za sad nemam potrebu da koristim nitrometan jer koristim 2T mašine koje rade savršeno sa gore pomenutom smešom, dok 4T zahtevaju nitrometan, tako sam razumeo i video u nekim upustvima za 4T mašine!?
E sad koji je to procenat korišćenja nitrometana u gorivu i da li on direktno zavisi od tipa motora, svećice itd.?
Sa benziskim još nemam iskustva, tako da to ostavljam nekom drugom da napiše.
;)
tibeteagle:
Ni 4T motrorima ne treba nitrometan u pomenutu smešu. Radi dobro i bez, ali proizvođači preporučuju da se koristi iz razloga što je 4T motor dosta slabiji od 2T motora iste kubikaže. Da bi kupci bili zadovoljni sa performansama 4T motora preporučuje se 5-20% nitrometana. Motor će mnog živahnije da radi u svim režimima zbog veće energetske vrednosti goriva.
Ja koristim gorivo sa 5% nitrometana što je optimalno.
Osim ricinusa (biljno ulje) koristi se i sintetičko ulje. Klasično mazivo je ricinus, a u zadnje vreme ima ponude i sa sintetičkim uljem.
Bitna razlika je pri korišćenju da ricinusno gorivo bolje masti spolja model dok sintetički manje. Sintetičko ulje je stavljeno u manjem procentu, ređe je i jedan deo sagori u motoru. Performanse motora su bolje sa sintetičkom uljem ali po mom iskustvu slabije podmazuje, više se greje motor a sa tim i brže habaju vitalni delovi motora.
Jedan od razloga što se koristi sintetičko ulje je to što nema dovoljno ricinusa na tržištu koliko bi trebalo.
Sintetičko ulje se dobija iz sirove nafte, kao motorna ulja za dvotaktne benzinske motore, samo je malo finije rafinirano i zato je skuplje.
Ja sam pristalica ricinusa jer prirodno mazivo je bolje za motor.
Moja preporuka je da je važnije naći najbolju veličinu elise za dat motor i model, nego forsirati sa jakim gorivom.
GILE:
Ivan i ja smo odlucili da napravimo jedan test
Ivanovo gorivo je 20% sint, 10% nitrometan i 70% metil alkohol
Giletovo gorivo je 10% ricinus 10% sint, 10% nitrometan i 70% metil alkohol
Nakon sezone otvaramo motore i pravimo analizu sta je bolje. Bicete upoznati kad rasturimo motore.
Negde sam procitao ako vam treba nitrometana vise od 30% menjajte motor sa snaznijim. Ameri koji mogu da kupe nitrometan na pumpi voze i do 60% (ima se moze se).
Pozdrav od Gileta.
Dakyle:
Da se prikljucim i ja temi malo, za sada kupujem gotovo gorivo ali imam odredjenu kolicinu metanola i ricinusovog ulja koje sam sasvim slucajno kupi...mada kako su me svi upozoravali i sa nepoverenjem prilazili tome za sta mi treba metano (zbog njegove toksicnosti, to je otrov trece kategorije)..gde vi nabavljate metanol??? i da li ima racunice da sami pravite gorivo..jer ja je ovde ne vidim bas mnogo..za jako malo mi je napravljeno gorivo jeftinije od kupovnog sa 5% nitrometana...u pravljenm je 0%!!!
Imam jos jedno pitanje...posto imam na lageru nekih 10L Etanola (cistog medicniskog alkohola) dolazi li u obzir da njega mesam sa ricinusovim uljem i koristim ga za gorivo??? Ne znam kakva mu je energetska vrednost u odnosu na metanol...jel neko probao ovako sto...i ako jeste kakvi su rezultati?
Pozdrav
GILE:
--- Quote ---Imam jos jedno pitanje...posto imam na lageru nekih 10L Etanola (cistog medicniskog alkohola) dolazi li u obzir da njega mesam sa ricinusovim uljem i koristim ga za gorivo??? Ne znam kakva mu je energetska vrednost u odnosu na metanol...jel neko probao ovako sto...i ako jeste kakvi su rezultati?
--- End quote ---
Dakyle na tvoje pitanje neznam strucan odgovor ali nisam cuo da neko koristi etil-alkohol. Verovatno bi nam bilo lakse da ga nabavljamo. Svi se dovijamo za nabavku metila nije lako ali se vredi potruditi. Ne koristimo medicinski vec industrijski cena je razlicita. Cak i ricinus medicinski nije dobar bolji je industrijski jer ima vise komponenata koje su dobre za motor a nisu dobre u humanoj upotrebi.
Pozdrav od Gileta ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version