RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra 260 27% H9
magic:
Ja sam ti bio sve objasnio kada si preuzimao model ali vidim da nista nisi zapamtio :sljus, no razumem te uzbudjenje je bilo veliko.
Ako krenemo da brojimo slike kako si ih okacio onda na slici broj 3 one 2 male rupe ispod kutije su bile za kablove od ESC tako da njih slobodno zatvori.
Na slici br. 6 se vidi platforma koja je dodata za nosac baterija, deo koji ima 3 dugacka uska otvora i opet 2 male rupe. To mozes slobodno da skines sem ako ne odlucis da tu stavis rezervoar jer ce tako biti blize tezistu.
Na slikama 7 i 8 ostaci od stiropora su tu jer sam bio napravio leziste tako da baterije tacno pasuju kada se stave u taj deo, znaci nista specijalno.
Na zadnjoj slici se vide mali i veliki otvor sa donje strane trupa. Veliki sam pravio ja jer je bio potreban za odvod toplog vazduha od motora i baterija, manji je pravio Radovan. Veliki samo prelepi folijom, mali ostavi.
Mislim da sam sve naveo, a kako je najbolje da zatvoris 4 velike rupe na boku kutije motora ima sigurno ko je kompetentniji da odgovori. Vodili smo racuna kada su pravljenje da se ne iseku i poprecna ojacanja, sto se lepo vidi na slici iznutra.
poz
dimitri:
Sto se tice rupa na bocnim zidovima kutije motora, jabih stavio sper tako da pokriva
bokova, pre lepljenja(epoxy lepkom)izvadio bih srafove pa ih ponovo stavio preko novih bokova.
Isto tako bih uradio epoxy staklom ugao izmedju vatrenog zida i boka.Vibracije kojeje prave
jednocilindricni veliki motori su veoma razorne te stoga mislim da je korisno to tako uraditi.
Pozdrav od Radovana
Gabor:
Radovane, Veljko, hvala za odgovore. Tokom radova ću isto postavljati slike...
Gabor:
Za rupe na bokovima od kutije motora sam napravio čepove
Po preporuci Radovana, isekao i zalepio sam ploče od špera
Gabor:
Danas sam kutiju motora ojačao sa epoxy smolom-staklenom tkaninom. Na svaku ivicu, gde su sastavi, stavio sam dupli sloj
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version