RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra 260 27% H9

<< < (25/30) > >>

Gatti.Gatozza:
pre par nedelja sam i ja prvi put poletao novi avion. ruke su mi se posle leta tresle pola sata :)   mogu da zamislim kako je tek kad se poleti ovakav avion.   (pijanoo)

An-2 colt:
"To ti jebavas"

"da,da Ja!!!"

Stvarno ste ludi!!! :_D

Gabor:
Atila, veruj mi, nije bilo svejedno...

Milane, čast izuzecima, ali .... gde si ti video normalne RC pilote  :hehe

Gabor:

--- Quote from: marko on June 11, 2012, 03:25:02 PM ---Samo sebi pravis dupli posao, prvo namestis bilo kako, pa posle to skines, pa namestis kako treba, zasto, ne razumem? :sljus

Avion ce ti se pre skrsiti zbog nesredjene elektronike nego zbog nerazradjenog motora.

Zajo ti je rekao, a evo ja cu ti ponoviti:DLE nije O.S., DA ili Zenoah, njemu treba vise vremena da se razradi.

Nemoj isuvise privijati ni Hi ni Lo iglu, pregrejace ti se motor i zaribace.

M. (pijemo)

--- End quote ---

oK, hvala na sugestiji. Elektronika je sređena, svi spojevi su obezbeđeni sa kopčama, antenice prijemnika je razdvojeni u 90 stepeni, kako treba, prijemnik je fiksiran sa čičak trakama sa obe strane. Baterije su fiksirane, nema šanse da se pomeraju, kao i oba UBEC-a. Kablove fiksiram na trup i to je to.
Mene više brine motor... Igle su trenutno nameštene po uputstvu a kao vidiš, čuješ, nešto ne valja

zajo:
Samo uzivaj Gabore, ako dobro radi samo ga leti.  Nemoj havere jos neko vreme i racunaj da je moguce da kad se razradi opet da treba stelovanje. Nebrini sve je u redu (pijemo).

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version