RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra 260 27% H9
zajo:
Poizdrav Gabore, nisam stigao da letim sa tobom, morali da krenemo.
Motor radi ko sat, extra vidi se da leti odlicno. To sto sad treba da uradis je da bacis ostale modele(uopste ih ne nosi na aerodrom) benzin kantica, dve baterie i na posao. Kao sto vidis palenje nije frka i jedan krstac je sve sto ti je potrebno za da sklopis model. Vetar uposte ne utice na ove modele, slobodno leti i na jakom vetru. Jednostavno treba letenja i nista drugo( puno letenja :big smile ) .
Ajt (pijemo)
Gabor:
Došlo je do male promene unutar pilotske kabine :big smile
magic:
Ala je lepo cucnuo, ko da je vec bio ranije tu ;).
poz
grebic:
Pozdrav svima ()-()
Da ne otvaram novi topic, nastavicu ovde.
Model je od skoro presao u moje vlasnistvo. Mislim da sam ja cetvrti vlasnik :big smile
Leteo je nekoliko puta i ne leti lose. Za moj ukus pretezak, ali lepo leti. Sletanje je dosta problematicno jer je zbog tezine na sletanju prebrz. U vazduhu je stvarno predivan. Leti izuzetno precizno, mada je dosta inertan i propada u zaokretima....ali vidi se da je dizajniran vrhunski. Karbonski trapovi koji dolaze uz model nisu predvidjeni za tezine ovog modela sa benzinskim motorom, pa i nisu dugog veka. Gabor je, kao i vecina vlasnika ovog modela, ugradio aluminijumski trap, koji ima sa tockovima preko 400 grama... Sto dodatno otezava vec pretesko avionce. Trap je dosta nizak. Pa sam jednom zakacio elisom za neki busen i ostetio je. Srecom, samo je ona stradala. Imao sam jos jedan peh, zbog kog i pisem :big smile
Na aerodromu u Preljini je pista oznacena nekim kofama, i jednu sam pogodio modelom ")
Pokusacu da okacim slike pa se moze videti ostecenje
grebic:
Evo kako je prosla kofa :big smile
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version