RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra 260 27% H9

<< < (13/30) > >>

Gabor:

--- Quote from: sasa on March 06, 2012, 11:24:52 AM ---Ekstra je   (:sok:)  ekstra,stvarno mi se mnogo svidja,ja imam kapa, ali mi se vise ipak svidja ova tvoja ekstra.
I alat za CG ti je  :sljus ,kako si se samo setio  :_D ,i ja ga nemam pa si mi dao dobru ideju.  :)aplauz

--- End quote ---

Imam ja manji, ali nikako nije odgovarao, pa sa se snašao...

--- Quote from: losmi on March 06, 2012, 12:17:10 PM ---Super igleda extra,a i teziste si ubo...  (res)

Nego,koliko ja to vidim jos malo pa na livadu!  mmmm

Pozdrav Milos  (pijemo)

--- End quote ---

Prvo  treba da razradim motor na probnom stolu... Ne žuri se nigde, samo polako...

--- Quote from: marko on March 06, 2012, 01:00:13 PM ---Gabore, samo jedno pitanje:koji si polozaj tezista izabrao?

M.  (pijemo)

--- End quote ---

Pa kako je bilo i obeleženo, znači na 5" od napadne ivice. Inače tamo piše i po uputstvu...

mirce:
Pogledajte reply 53 i šta sam tada napisao Gaboru: 

"Inače, ti još ne znaš, ali ja znam šta će ti biti sledeći model...  :mhm"

E pa, samo da kažem, moja vizija se ostvarila, a o ostalom će vam on pisati...

Pošto se sve što predvidim obično i dogodi, razmišljam da batalim firmopisački pos'o i da poičnem ga "bajam i gatam".
Prodam skalper, makaze i lenjire pa, kupim kristalnu kuglu. Ispisivanje reklama i ovako slabo ide, možda je i vradžbinama veća lova... ;namig

Pozdrav

Mirče

saxpg:
Ne mora ni da se pretpostavi, ako se citaju zadnji postovi opcijom "latest posts"  :)
Prvo brises oglas za Stuku, a onda ovaj post, he he!
Gabore, nek je srecna Stuka, malo balansa u hangaru izmedju sila nije na odmet :)

Gabor:
Hvala, hvala! Ali ajd da ne idemo u  (offtopic)     :hehe

Gabor:
Pošto težište modela dobro stoji, servo vertikalca ostaje u sredini trupa. Plastične servo poluge sam hteo zameniti na ove karbonske, ali na žalost nikako ne odgovaraju te 4 male rupe, pa sad čekam da mi stignu aluminijumski za Sky Holic

Odlučio sam se i za servo za gas. Odluka je pala na Futabu S3003. Pošto će servo stajati bočno, napravio sam takav držač da bilo kad mogu da ga izvadim i zamenim, bez poteškoća

Nešto sam razmišljao i o točkovima, pa zbog našeg ne baš najidealnijeg terena, naručio sam malo veće, tj. od 100mm prečnika. Možda će malo da kvari na izgledu, ali nema veze, ovako će biti sigurnije...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version