RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Extra 260 27% H9

<< < (16/30) > >>

Gabor:
Skinuo sam motor sa modela, i namontirao sam ga na probni stalak

Treba da sastavim rezervoar i da ga namontiram.

baboher:
Još malo pa će i ovaj motor da nam zagadjuje vazduh....  :big smile :big smile :big smile

Gabor:
Sledeće pitanje možda će biti malo naivno, i možda bi već trebalo da znam odgovor, ali eto prosto sam zbunjen...

Stigao sam do tačke, da sklopim rezervoar i da ga povežem, ali nešto nikako ne mogu da razumem. Nadam se da ću speti da objasnim, ali sam i slikao detalje.
Uz rezervoar sam dobio dva ceva od bakra i jednu gumenu na čemu je onaj teg.

Svugde gde god sam gledao, našao sam rezervoare, sa tri bakarne cevi... Na onom gumenom čepu, sa unutrašnje strane ima 3 rupe, ali sa spolja samo dve (možda fabrička greška?!  mmmm )

Na uputstvu, što sam dobio uz rezervoar, isto je prikazan samo dva ceva

Ako je već ovako prikazano, čak i onda treba da ugradim treći cev?
Slikao sam i ventil za punjenje

Tu što je nacrtano i napisano na skici, da crevo ide prema karburartoru, to crevo treba da se ostavi za višak goriva?

Dejan Dobricki:
to trece je namerno samo kao perforirano u slucaju da neces koristiti treci izvod ,ali ako hoces onda ga probusis i on se koristi za tankovanje , mada neki imaju samo dva izvoda i onaj za napajanje goriva koriste za tankovanje ,ali to je samo stvar izbora i naravno konfiguracije modela, ti ces koristiti tu brzu spojku tako da ti je nacin sa dva izvoda resenje tvog problema ,kad gurnes sisicu za tankovanje ona zatvori odvod prema karburatoru i gorivo ide u tank a kada je izvuces prolaz je slobodan gorivu iz tanka u karburator,to je ustvari taj vod sto ti je u tanku klank a odusak pravis u fazonu sifona . nadam se da sam bio koristan

marko:
Nemoj nikako da koristis silikonska creva za benzin.

M. (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version