RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra 260 27% H9
mirce:
Kao što ti je Dejan rekao kad gurneš deo za tankovanje "premostićeš" deo na trupu, pa će gorivo krenuti u tank.
Ojačaj deo trupa gde ćeš postaviti ventil za punjenje jer ćeš morati "momački" da stisneš kad budeš gurao deo sa pumpe.
Inače, benzinski motori ne mogu da se napune gorivom jer karburator ima membranu.
I poslušaj Marka...
Pozdrav
Mirče
misha:
Nadovezao bih se na Markov savet. Kada sam u Madjarskoj kupio "konverziju" za rezervoar sa glow na benzin,
cak sam dobio i to parce gume kroz koje prolaze bakarne cevi. Da li je i ono od druge vrste materijala ne znam,
ali sam ga svakako promenio. Takodje, mozda nije losa ideja da taj teg (klatno) ili bude filter ili da na sebi ima mrezasti filter.
Gabor:
Hvala svima na odgovorima! ()-()
Gabor:
Premestio sam servo vertikalca
Gabor:
Posle detaljne provere rezervoara, ispostavilo se da je rezervoar sa čepom za nitro gorivo... :sljus
Pre par dana je stigao novi rezervoar, koji je za čepom za benzin, i malko je veći od prethodnog
Sad već neću imati niakkvih problema oko povezivanja, sve ide klasično i uobičajeno.
Povadio sam i servo od gasa. Nikako mi nije odgovarao kako sam to rešio.
Pristup je bilo jako otežan. Sad ću moći lako doći do servoa, samo treba da odšrafim četri imbus šrafa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version