RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Extra 260 27% H9
zajo:
Nazalost ovaj ti rezervoar nevalja, prevelik je. nemoj da letis sa njime zato sto ako prevazidjes tezinu jos malo moguce da ti stolira model a to nezelis.Ismirglaj sto vise od svile koju si stavljao u kaputaz, uzmi manji rezervoar bilo koi i dao sam to link za kit-konverzia za iz glow u benzin. upali vec jednom taj motor i hajde! Do sad je trebao stoput da poleti (kush)
Gabor:
Super.... (fiu)
Našao sam čep u Zenn za Du-Bro, stiže mi u petak valjda... Nemoj me požurivati. I meni se leti model... Ovog vikenda hoću da upalim DLE...
sova:
samo lagano triput meri jednom seci stara narodna,kompetiraj masinu pa da je vines u vazduh gde joj je i mesto :)aplauz :)aplauz (pijanoo) (pijanoo)
mirce:
Kad sve bude gotovo, onda u dvorišti treba "potrošiti" par dana na paljenje i štelovanje motora, kao i na proveru svih komandi, kontrolisanje da li je sva u redu, da se nešto nije otpustilo, olabavilo...
Nipošto ne treba ići odmah na letenje...
Pozdrav
Mirče
Gabor:
Mislio sam prvo jedno 1.0-1.5 lit. goriva potrošiti na probnom stalku, i ako će biti oK, onda sve prepakujem u model. Posle ću opet par puta upaliti, i proveravati sve. Još dobro što juče nisam isekao mesto za ventil za punjenje goriva. Pošto, nadam se, vraćam nazad rezervoar Du-Bro, onda ventil treba na neko drugo mesto da montiram.
Još mi je ostao da namontiram prekidače od UBEC-a, ali to ću napraviti tek nakon što rešim pitanje oko rezervoara...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version