ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Zanimljiv punjac 4x50W
magic:
Borko, prednost ovog punjaca je sto ti ne trebaju adapteri za balanser, mozes direktno balans kablic od bilo koje baterije da gurnes direktno u punjac, samo vodi racuna o polaritetu, - (minus) ide na pin 1. Ja sam tako radio dok nisam uzeo adaptera cisto komoditeta radi, samo je lakse za manipulaciju.
Ispravljac je vrh, i ja ga smekam jer ce mi pored ovog od 20A trebati jos jedan od 40A kada budem uzeo malo jaci punjac za avionske baterije od ovog koji sada imam.
poz
Uzice:
Hvala. Onda da uzmem samo produzne kablove kako bi sve baterije spakovao u kesu dok punim.
zajo:
Ја имам HOBBY KING-овај http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__10327__HobbyKing_Quattro_4x6S_Lithium_Polymer_Multi_Charger_.html
Рди саврсено али неможе да пуни изнад 2.5-2.4 ампер на сваки порт. Празни са максимум 1 ампер ако се сечам и има вентилаторе али никад нисам чуо да раде :big smile
Ја имам 4 пута 3келие, 5 пута 4келие, једна 2келиска, станица и nimh једна. Без овај незнам шта би.
Честито пуњач Вељко (pijemo)
magic:
Zajo, snaga po portu je 50W, tako da to definise sa koliko A mozes da punis neku bateriju. Prakticno to znaci max. A = 50/ (3,7x S)
poz
matovic:
Gledam i ja da uzmem ovaj punjac. U specifikaciji sam negde video da u balance modu puni samo 1A strujom?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version