RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Sajam Modelarstva u Becu
Yu-men:
--- Quote from: Yu-men on October 20, 2011, 07:18:42 PM --- ;namig
Upravo pregovaram sa kolegama sa posla da napravimo neku kombinaciju u moju korist :big smile
Ako moja kombinacija uspe dolazim 28.oktobra za bec , planiram subotu (29.oktobar) za becki sajam.
pozdrav
--- End quote ---
Evo posle kratkog odmora od puta da se pohvalim da je moja kombinacija delimicno uspela. (yay)
Delimicno iz dva razloga:
1.problem:
Pred sam polazak saznao sam od sestre da su u madjarskoj od 1.septembra obavezne zimske gume na svim tockovima. :sljus
Morao sam da jurim 4 nove gume i tako sajam pomerim za nedelju (30.oktobar).
Sajam je bio odlican, i bilo je za svacije srce po nesto da se vidi i cuje.
Ako je predhodnih dana bilo naroda kao sto je bilo u nedelju, siguran sam da je i ovaj becki sajam modelarstva bio pun uspeh.
Planirao sam da skljocam sto vise slika za one koji nisu mogli da posete ovaj sajam, pa sam zato poneo i od sestre aparat za slikanje.
Ali tu se neplanirano pojavio 2.problem.
Na oba aparata su baterije bile pri kraju, tako da mi je uspelo samo nekoliko slika. (photograf)
Zbog dodatnog troska za 4 nove gume nisam nista pazario na sajmu, ali zato moja bolja polovina (u sopingu narednih dana nakupovala je stvari, da sam jedva sve spakovao u auto). :_D
Nego da neduzim vise, evo prvi deo slika:
(<--) nastavak sledi uskoro
Yu-men:
;namig
Evo i ostatak slika.
ovaj lepotan je bio na prodaju,
a cena prava sitnica (2000€).
bilo je i ozbiljnih igracaka, kao npr.
i ovaj lepotan je mogao da se pazari (cena na krovu)
:big smile a kad porastem kupicu ovako nesto.
toliko od mene, nadam se da ce sledece godine biti vise slika.
pozdrav svima
cane:
Posto skoro kao prepisano od prosle godine,mozda model ili 2 od neceg novog,osim onoga sto smo svi vec videli,opisali ili leteli,vozili ili sta vec,evo jos nekoliko slika:
http://s872.photobucket.com/albums/ab286/canic1/Modellbau%20messe%20Wien/#!cpZZ1QQtppZZ28
Pozzz
Cane
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version