RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...

<< < (21/31) > >>

disljenko:
Konacnu tezinu ces tek saznati posle balansiranja, ali i tako ce leteti sasvim dobro. Mozda kasnije mozes da zamenis te baterije za lipo sa manjim kapacitetom, mislim da je to od 4800mah bas nepotrebno. Odlican rad, samo napred !!!

donkihote:
svaka čast na radu  (res)
izvinjavam se za off ali da pitam kakva je to folija za vakumiranje to jest za pravljenje kabina i sl. i gde to nabavljate jel ima to kod nas ili se nabavlja iz inostranstva?

tataBulik:
Hvala momci  ()-()

Folija je PET (kao za plastične flaše) kineska iz HK:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__17237__Transparent_PET_Film_3C_1_Metre.html

Imaju dvije vrste tanju i deblju, ja sam uzeo deblju. Nijesam je mjerio ali mislim da ima oko 0,5-0,6mm. Lijepo se oblikuje i kao što sam naveo gore, proces se može ponoviti (ukoliko se ne otisne da valja), kada se ponovo ugrije vraća se u prvobitno stanje bez ikakvih deformacija.

Možeš probati i varijantu sa PET flašama od Cole ili još bolje od flaširane vode zbog većih dimenzija (za veće kalupe). Napravi se kalup na isti način kao i za vakuumsko oblikovanje, izreže se dno flaše, zavuče se kalup na pogodan način i flaša se grije fenom (može i bolji fen za kosu). Flaša se skuplja i oblikuje prema kalupu. Proces nijesam probao, ali sam gledao na netu kako ljudi prilično uspješno koriste ovu metodu.

donkihote:
ee super hvala na brzom odgovoru,nameravam da se oprobam sa time pa da napravim za heli,i za auto neke karoserije i još jednom sorry za off...
 ()-()

tataBulik:
Konačno kokpit  (work) sa sve šmekerom!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version