RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...

<< < (22/31) > >>

disljenko:
Vidi se da volis da posvetis paznju i malim detaljima, to je znak da ti "zeznes" te akrobate i za sledeci projekat pravis neki skala avion (WWII naravno).

tataBulik:
Da znaš da si u pravu, tak'o si me!

Izrada skala modela, a pogotovo WW2 je stvarno merak nad meracima, ali ipak, kad vidim Mirčeta shvatim da za to stvarno treba znanja, vještine, para i naravno vremena!
Tako da se za sada zadovoljavam skala elementima na "kašičicu", tek toliko da me želja mine.

(pijemo)

tataBulik:
Malo se radilo na naljepnicama. Pošto ništa od ovoga nijesam mogao naći na netu u odgovarajućoj rezoluciji, sve sam crtao pješke i dao na plotanje
na samoljepljivoj PVC tapeti.
Mislio sam sve da odradim na kateru, ali zbog bijele pozadine logoa i petokrake sam morao plotati na bijeloj foliji.

tataBulik:
Trup je gotov. Još samo kapotaž za čiju izradu mi je potrebna psihološka priprema!!!  (work)

tataBulik:
Jedno pitanje za "elektro znalce":

Pošto ću ipak biti prinuđen da zamijenim NiMH bateriju risivera sa LiPo iz razloga prevelike težine ove prve (preko 300g), razmišljam da stavim LiPo od 1500-1800mAh i regulator napona iz HK http://hobbyking.com/hobbyking/store/__24752__Turnigy_dlux_10A_Linear_Voltage_Regulator_5_2_7_4V_output_.html 

Zanima me valja li ovakav setup i kakva je razlika između Ubec-a i voltage regulator-a, reklo bi se da i jedan i drugi rade isti posao?!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version