RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...
bjanko:
Lep kapotaz svaka cast .Suhoj izgleda vrhunski.Ja isto trebam da radim za Fi 156 Storch kapotaz nesto sam gledao na forumu ali mi malo njie jasno kako se to radi.Mozes li nekako ukratko objasniti gde ima to platno da se kupi ti ucvrscivaci sta vec ide .Jel to ima u Hobi kingu da se poruci, ako moze neki link bio bih zahvalan.Najmanji mi je problem napraviti matricu od drveta ali ovaj tehnicki deo mi nije jaca strana.
Pozdrav
banbo:
Sta uradi ljubav ;namig Svaka cast, ovo je dkolaza da nije bitno vreme koje se potrebno za izradu modela, vec zelja da se on napravi kako treba, a ispao je extra :)aplauz :)aplauz :)aplauz POstavi neki klip leta ako imas (<--)
misha:
Bravo Nikola. Prelep model. Nebitno je koliko je izrada trajala. Ono sto je najbitnije da je zavrsen i da si uzivao od prvog klika misem pa do poletanja.
Je li novi kapotaz leteo?
dex:
Prelep je ! Oduševljen sam na detaljima, vidi se da si ga radio sljubavlju, pedantno, bez žurbe, precizno.... sve pohvale (<--) (res)
Dex
tataBulik:
Hvala puno momci (pijemo)
Inače, bez pomoći svih vas iskusnijih, sve ovo bi bilo puno lošije (res)
Savo, dobro pitanje za težinu. Toliko sam bio euforičan sa lakiranjem i probama, da sam zaboravio da izmjerim kapotaž :sljus
DANAS ga skidam pa na vagu!!! Mislim da će biti OK jer je prilično lizijeran i savitljiv, toliko da kad se stavi na sto, formira elipsu. Jedino su usta jača zbog profilacije. Tako da se nadam da će težina biti odgovarajuća mmmm
Još jednom, hvala na pohvalama i korisnim sugestijama (pijemo)
P.S.
Probni let u kompletu nije pao, planirao sam za vrijeme skupa :jaki:, ali sam vidio da su neke folije popustile i pravile "vazdušne kočnice" pa sam odustao. Inače, kad mi se desi nešto čudno, neka sitnija anomalija, stvori mi neku barijeru treme i to mi je znak da ne treba da letim mmmm
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version