RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU 26, 21% size, benzinac 26-30cc...

<< < (11/31) > >>

disljenko:
Ma to je motor od 33 kubika i taj rezervoar je stvarno veliki, mogao bi da letis sa njim pola sata. Ne treba ti nepotrebna tezina, stavi neki od 400cc i imas da se vozis 15 min. (10min sigurno...sve vise od  toga samo opada koncentracija.) Ili ostavi taj ali nemoj da ga punis do kraja :D. Pozzzzz

tataBulik:
Hvala momci, pomogli ste mi  (pijemo)

I ja sam vidio da je rezervoar preveliki tek kad sam počeo sa razrađivanjem motora, još na leru nijesam uspio da potrošim ni trećinu za oko 20min rada.
U svakom slučaju neću ga puniti do vrha.

Kad smo već kod razrađivanja, ima li ko ideju kako razraditi motor, a da komšije ne zapucaju?! Upalim ga 5-6min dok prvi ne vrisne... sreća je što ovih dana šegaju drva motorkama, pa se zvučno kamufliram, čak je i kubikaža ista.

Još jednom hvala!

saxpg:
Razradjivanje motora je po meni nepotrebno, potrosis jedan rezervoar na zemlji, vidis kako sve radi, a onda polako u vazduh navr` gasa u pocetku, naviknes se na model, i bolje je hladjenje.

marko:
Nisi u pravu Sale, nema nista gore za avion od toga da ti motor radi, a avion je na zemlji.

M. (pijemo)

tataBulik:
Sale, Sale... ti mi pričaš "navr' gasa, a tvoj prvi let sa PITS-om... kontrolisao si se prvih cirka 5 sekundi, a onda ful gas, luping, valjak... ludilo...  (<--)   (pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version