RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Zelim da opremim camac sa elektronikom a nemam iskustva
ljubosu:
Dimenzije camca su priblizno 70x45x30 cm a tezina na kraju bi trebala de bude 6-8 kg. Zadatak mu je da natovaren hranom i sistemom za pecanje ode na poziciju udaljenu od 130 do 250 metara u zavisnosti od terena na kom pecam i da hranu i sisteme plasira na odredjeno mesto i potom se prazan vrati do obale (olaksan za 1.5-2.5kg). Ovaj proces treba da obavi dva puta uzastopno, a onda sledi pauza od 1-2 sata kada se ponavlja hranjenje. Zbog ovoga treba obratiti paznju na trajanje baterije koja ce biti ugradjena jer treba da bude dovoljnog kapaciteta da podnese desetak ovakvih ciklusa bez punjenja.
Naravno ovde ce biti i kompletan tutorial sa svim delovima, cenama i kontaktima za kupovinu istih oo)) . Malo sam nesiguran oko kupovine stanice na HK jer bi mogla da me kosta 5 puta vise kada stigne na carinu (RATEL) (:sok:) .Ostale komponente ce sigurno biti porucene iz HK.
Punto Abarth:
e, a sto jednostavno ne odes na ebay.uk i ne uzmes polovan?
Mislim da je kolicina polovne sarandzijske opreme kod njih najveca, najbolja i najjeftinija u celom svetu.
IVAN3D:
Ovo smo Laza i ja svojevremeno radili (komlpetno od konstrukcije do izrade od stakloplastike, karbona, kevlara itd).... Imamo jos po nesto od opreme (motore, turbine itd...)
Pozz Ivan
http://rcfly4um.org/index.php?topic=8076.msg49995#msg49995
ljubosu:
Necu da kupujem nista gotovo. Trup je pri kraju i hocu u njega da spakujem sve neophodno.
ljubosu:
Drago mi je Ivane sto si se uklucio. Video sam tvoj brodic i super je. ako moze pomoc oko izbora motora i kontrolera, kao i baterije, bio bi ti veoma zahvalan.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version