RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Snimci vasih letova

<< < (2/4) > >>

norrin radd:
Ako neko ima snimak svog letenja slobodno nek postavi snimak, pa makar to bilo i samo hoverovanje. oo))

cane:
Evo i ja da dodam.Nije bas nesto,ali ....

Prvi dan i prvi pokusaj sa raptorom 30,posle neznam koliko pauze :

I onda nakon toga,uz podesavanje i trimovanje i naravno samo hoverovanje-Raptor 50:

Ipak sam ja jos uvek na pocetku svega ovoga i treba mi jos dosta prakse i znanja za neke stvari.Posle onog snimka sa r30,odmah je usledio pad jer gyro mi je totalno bio rastelovan i celo vremesam morao da kontriram ruderom.Sve je to sad uz vasu pomoc sredjeno,al eto dodje zima.R50 je prilicno dobro nastelovan za moje znanje,a na r30 ima jos malo da se radi da bi bio kako treba.

pozzz

Cane

norrin radd:
Samo polako, vremenom sve dodje samo.
R30 lepo zvuci, ali mi R50 zvuci prebogato, i nekako sporo podize obrtaje. Mozda malo smanjti ali naravno oprezno, kad pocne da jeci u auspuhu onda je vec opasno. Koje gorivo koristis?

cane:
R50 ima samo jedan rezervoar potrosen pre ovog snimka i jos jedan u kome je razradjivan na samom pocetku, zato je smesa prilicno bogata.Prepisano sa nekog nemackog foruma da tako treba da se razradi taj TT motor.kasnije ce vec da se smanjuje i nadam se da ce biti sa njim sve u redu.
Koristim Rapicon heli gorivo sa 20 posto nitra,i uopste samo rapicon za sve sto letim i vozim.

norrin radd:
Probao sam rapicon ranije, nesto mi se nije svideo, jer sam na dnu kante video osusenu rdju. Mada sad cujem da kazu da je dobar.
Ako je r50 u fazi razrade onda je ok. Ja obicno potrosim 5-6 rezervoara, pa pocnem da smanjujem oko 8.-10. rezervoara mi je vec skroz nastelovan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version