RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Letenje na Ceneju 30.9.

(1/2) > >>

SaleR:
Kao i svakog utorka, vec tradicionalno, okupila se lepa ekipa na sportskom aerodromu Cenej. Veoma lepo i suncano vreme , sa slabim vetrom smo u potpunosti iskoristili i prelepo se nauzivali. Aerodrom je ponovo bio samo "nas" modelarski (ukoliko ne racunamo traktor koji je kosio pistu) i svojski smo to iskoristili. Nadam se da cemo se ovako okupiti i za tradicionalnu sredu koja je vec sutra!

Pa ukoliko neko bude sutra u blizini Ceneja izmedju 14-15h neka slobodno navrati i proveri kakvi su ti nasi tradicionalni utorci, srede, petci... Bice nam drag gost!

Sale

magic:
E super,

sutra idem u Suboticu pa cu u povratku da svratim da vas obidjem!

Pozdrav

SaleR:
E pa bas lepo od tebe! Vidimo se i ponesi model, naravno!

mirce:
Danas (sreda) u 16 casova na Novosadskoj Modelarskoj Akademiji na Cenejskom aerodromu
odbrana diplomskog rada iz oblasti Warbird.

Tema rada "Mirce (sam) leti Thunderbolta".

Pozdrav

Mirce

GILE:
Mirce objasni malo sta se desilo sa stajnim trapom, nesto je CENEJ STAR copav koliko mogu da primetim. imam neke trapove ako pasuju umesto staka  :)
Kad na ovim slikama vidim Joletovu pticu zao mi je sto je nije doneo na nas skup da je vide svi modelari  (<--)
Svaka cast na uzivanju ali niste jedini i nama je juce bilo lepo a mozda i danas. Prvi put sam poleteo benzinca  EXTRU 1,8m.
Treso sam se kao prut a tek sta sam pelena potrosio  (:sok:)
Pozdrav od Gileta (yay)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version