RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Pozdrav iz panceva
fifti:
--- Quote from: IvanGrozni on November 11, 2011, 03:32:47 PM ---Fifti, vidim da si bio nestrpljv i nisi vežbao na simulatoru (ovo govorim zbog naše prepiske).
Doduše i ja sam svojevremeno bio nestrpljv i prošao sam sa nekoliko šavova http://rcfly4um.org/index.php?topic=3354.15 Sada zbog toga nemam osećaj u desnom palcu, barem ne u potpunosti.
Kada nismo naučili na tuđim, naučili smo se na svojim greškama. Potrebno je samo STRPLJENJE i naravno pročitati brojna iskustva ostalih modelara sa foruma.
(<--)
--- End quote ---
Neznam zasto mi pominjes simulator, letenje mi mogu ti reci ide solidno, povredio sam se kada sam skidao grejac.Na simulatoru dnevno letim minimum 2 sata i kazem ide mi jakoooo dobro.Model sam poletao i sletao bez ikakvog problema.
fifti:
Da se pohvalim , ponovio sam se :).Kupio sam od cika Bate Stepanovica Giles 202 3d kojeg nameravam da poletim ove godine kad dovoljno ovladam tehniku letenja sa Alfom i takodje sam kupio stanicu Hitec Eclipse 7 Spectra 2.4 i Rx Optima 7 od Adama u veoma dobrom stanju pogotovo posle mog bolesnog brisanja svake trunke prasine.Hvala obojici na korektnoj trgovini.
Pozdrav Dejan
Anakin:
Sa Alphe na Giles!? mmmm
rossi46:
E MOJ FIFTI STRPLJENJE JE MAJKA MUDROSTI BOLJE DODJI DA SKLOPIMO MOTOR I ISKRPIMO MODEL BICE VREMENA ZA PREDSTAVLJANJE NA FORUMU IMA PANCEVO JOS JAKIH MODELARA SA OZBILJNIM HANGARIMA PA STRPLJIVO CEKAJU DA TO I POKAZU I OBNARODUJU A ZA PRSTE NEBRINI KUPIS SPINER I STARTER I NEBOLI TE GLAVA A NI RUKA , POZDRAV OD TVOG DRUGA
Gabor:
--- Quote from: Anakin on January 08, 2012, 12:04:20 AM ---Sa Alphe na Giles!? mmmm
--- End quote ---
Nije problem, samo nemoj odmah pokušati cepati 3D. Trebaće ti malo vremena da se privikneš na Giles model. Ako si dosta leteo Alphu, nećeš imati previše problema sa 3D modelom. Samo pažljivo. Kod njih nemožeš ni sekund da se opustiš. U početku još ne. A posle će ti postati prava zabava, videćeš... (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version