RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Indoor staze za preko zime :)
Punto Abarth:
da sam u BG-u, dolazio bih sa Cup Racer-om :(
Uzice:
Znaci sada moram da kupim buggy 1/10. Ustvari imam on-road u toj razmeri.
Na ovoj stazi ima 9 skakaonica a posto vec planiramo da napravim nesto slicno na Zlatiboru, iako nas je samo dvojica, mogao bi sve ovo da instaliram i u BG kada nadjete prostor. Samo me interesuje kolika sirina staze treba za 1/8 posto nas ima dosta koji bi vozili sa malo vecim masinama?
magic:
E pa imam lepe vesti. Danas sam se raspitao u Colonial Sun (cim se iz Kneza Milosa predje Gazela ka Topciderskoj Zvezdi sa desne strane, pre Majdana) za iznajmljivanje terena. Imaju natkriven i osvetljen rukometni teren sa podlogom od gumiranog betona koji su (po prvoj inoformaciji) voljni i u mogucnosti da nam izdaju za voznju autica. Naravno u obzir bi dosli samo 1/10 elektro modeli onroad ili offroad. Podloga je idealna i sa bilo kojim gumama mislim da bi lezanje bilo jako dobro.
Cena nije mala, 20E u slucaju tenisa i 40E u slucaju fudbala, na sat. Njima su termini vikendom u vreme rucka uglavnom slobodni i moja pretpostavka je da kada bi smo iznajmili vise termina mogli bi smo da dobijemo 2 sata za 50E, sto je ako nas je 10 samo 500din po osobi.
E sad nagradno pitanje, koliko nas ima sa modelom 1/10 elektro koji su voljni i zeljni da se naredna 3-4 meseca jedan put nedeljno vikendom (npr. nedelja od 2 do 4) okupimo za voznju? Ja evo odma prijavljujem mene i klinca sa modelom Kyosho TF5.
Molim vas da se ovde javite ako ste zainteresovani za ovo!
poz
Bigneda:
Ja ! ...bez klinca ;)
matovic:
Ja bih ali nemam nista onroad :sljus
Jedino da na DBX-a stavim neke onroad gume.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version