RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8IGHT-T 2.0 truggy
Bigneda:
--- Quote from: matovic on November 14, 2011, 11:51:13 PM ---Upravo ta 3 kontrolera ja gledam i ne mogu da se odlucim koji da uzmem :). Jel ne mislis da je dovoljan 80A (posto ga vec imas) kontroler obzirom da je motor "samo" 2000kv?
--- End quote ---
2000KV nema apsolutno nikakve veze sa snagom motora, ono sto je bitno za ovaj motor je maksimalna struja od 120A prema kojoj treba birati kontroler i baterije i radni napon od 14v sto sve skupa daje snagu od 1700w eee to je ono bitno ! :) ...sve ostalo se kompenzije brojem zuba u prenosu !
Bigneda:
--- Quote from: matovic on November 15, 2011, 12:13:29 AM ---
--- Quote from: magic on November 14, 2011, 11:57:05 PM ---E pa ako ces vec da porucujes uzmi ovaj sto niko nema, kopiju Oriona, pa nam reci kakav je :big smile.
--- End quote ---
Dogovoreno :)... uparujem ga sa trackstar 2650kv motorom
()-()
--- End quote ---
Trackstar je 2560, 2650 je CC ;) a preporuka bi bila da ides na malo manji KV zbog vece efikasnosti tih motora u odnosu na one sa vecim KV-om !
Brzinu ces dobiti brojem zuba u prenosu, tako da ako je to cilj ne treba juriti motore sa vecim KV-om.
matovic:
--- Quote from: Bigneda on November 15, 2011, 12:41:21 AM ---Trackstar je 2560, 2650 je CC ;) a preporuka bi bila da ides na malo manji KV zbog vece efikasnosti tih motora u odnosu na one sa vecim KV-om !
Brzinu ces dobiti brojem zuba u prenosu, tako da ako je to cilj ne treba juriti motore sa vecim KV-om.
--- End quote ---
Tako je, permutovao sam brojeve :). Znam sve nego ovaj motor koji sam imao na savage-u je 36-50 velicina i nekako mi nije bio dovoljan, a ovaj trackstar mi je istrcao slucajno (od kolege jovanovic28) i bice vise nego dovoljan. Elem da ne davimo temu sa off-topicom :)
Poz
()-()
jovanovic28:
Ako nije tajna, koliko je kostao ili kako bi' i ja mogao da dodjem do jednog bez motora .. :'(
matovic:
--- Quote from: jovanovic28 on November 15, 2011, 10:55:39 AM ---Ako nije tajna, koliko je kostao ili kako bi' i ja mogao da dodjem do jednog bez motora .. :'(
--- End quote ---
Evo ti jedan komplet brushless :mhm, sve ispod 500-600eur za ovako nesto je po meni povoljno ()-()
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=200675178373
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version