RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi 8IGHT-T 2.0 truggy

<< < (23/31) > >>

sman:
pokusavam da pronadjem podatak (ali mi ne ide), koliko treba da su otvoreni odnosno zatvoreni  prednji i zadnji tockovi kod ovog tragija!?  mmmm

matovic:

--- Quote from: sman on February 25, 2012, 10:12:43 PM ---pokusavam da pronadjem podatak (ali mi ne ide), koliko treba da su otvoreni odnosno zatvoreni  prednji i zadnji tockovi kod ovog tragija!?  mmmm

--- End quote ---

Ovo je magic vec kacio, sve oko setup-a automobila: http://www.teamxray.com/teamxray/showfile.php?file_id=4461

pozz
 ()-()

magic:

--- Quote from: sman on February 25, 2012, 10:12:43 PM ---pokusavam da pronadjem podatak (ali mi ne ide), koliko treba da su otvoreni odnosno zatvoreni  prednji i zadnji tockovi kod ovog tragija!?  mmmm

--- End quote ---

Ako mislis na polazne mere imas sve u uputstvu. Linkovi ka svim Losi8 uputstvima su u ovom topiku, na 4. strani. To treba da posluzi kao osnova za dalje prilagodjavanje modela stazi i tvom stilu voznje.

poz

sman:

--- Quote from: matovic on February 26, 2012, 07:46:43 AM ---

--- End quote ---

Ovo je magic vec kacio, sve oko setup-a automobila: http://www.teamxray.com/teamxray/showfile.php?file_id=4461

pozz
 ()-()

--- End quote ---

sad sam se setio da sam i ja to gledao, ali kad sam video na pocetku one silne spravice za podesavanje, reko meni ovo nece trebati :sljus ...tako da sam odustao jos na pocetku, i ne stigoh do onog dela koji mi je sad bitan...mada u tom trenutku nisam ni znao sta cu pazariti.  ()-()

hvala, pozdrav!

alpha:
Pazario na kratko ali sam otkazao narudzbinu.Mnogo tu ima da se  (work) oko modela i to na kraju izadje dosta novca.Ako ispadne nesto jeftinije mozda i zavrsi u mojoj garazi.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version