RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi 8IGHT-T 2.0 truggy

<< < (26/31) > >>

matovic:
Sjajno izgledaju i buggy i truggy... ja planiram (nikako da nadjem vremena da ofarbam :( ) slicnu semu samo crno-zuta kombinacija.

()-()

magic:
Danas uspeo da malo vozim i tragija ali sam opet imao peh, uleteo je kamencic izmedju zupcanika i obrijao veliki na diferencijalu, jbg desava se ali nije bas moralo odma.

Utisci napokon pozitivni sto se same voznje tice, definitivno pinjon 12 zuba i kontroler sa tajmingom na 0 su resenje, model je bio daleko upravljiviji danas ali imace da se poradi jos malo jer je zadnji deo jos uvek malo nervozniji za moj ukus, sdruge strane je prosto neverovatno kao model skrece, tj. kako se lako ubacuje u krivinu.

poz

jovanovic28:
Imam ovaj spur gear, greskom narucen ..  ako je mozda to sto ti treba javi
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_24_1023_1876/products_id/73620/n/Losi-Mod-1-Plastic-Spur-Gear-45T-8E-20

magic:
Jes bas taj! Imas PM.

poz

magic:
Evo upravo sam usao u kucu i pun sam utisaka napokon sa tragijem! Kao prvo da se zahvalim clanu jovanovic28 koji mi je u rekordnom roku poslao zupcanik i to gratis. Nije covek hteo da uzme novac pa to ti je, e na to ja kazem pamti pa vrati  ()-().

A sad malo o tragiju. Izgleda da je zupcanik koji se pojeo bio falican jer i pored svih promena i premestanja raznih diferencijala on je uvak pravio neki zvuk. E pa danas je taj zvuk nestao i auto je samo "preo" kao mace. Bilo je milina voziti ga, upravljiv do bola, snage taman koliko treba, ma strasno.

Znaci definitivan setup za ovaj tragi je motor od 2000kV, pinjon od 12 zuba i sve vrednosti na kontroleru na minimum. I pored toga motor je bio na dobrih 75 stepeni sto je na gornjoj granici tako da obavezno ide i kuler na njega za leto, jeste da je danas bilo toplo, preko 30, ali zna to leti da bude i toplije pa bolje da se hladi. Kuler bi trebao da obori temperaturu za jedno 20 stepeni i to bi bilo to.

Danas je staza na Galovici bila pogodnija za tragije, za razliku od prethodne nedelje, pa je stvarno bilo bruka. No bolje da cutim  :big smile.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version