RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi 8IGHT-T 2.0 truggy

<< < (6/31) > >>

magic:

--- Quote from: matovic on November 22, 2011, 11:49:16 AM ---Nesto gledam i razmisljam  mmmm

Nov Losi 8ight-T 2.0 Truggy 4WD RTR #LOSB0085 u DE kosta 620 EUR. E sad, ja bi to vozio na struju naravno tako da mi je motor i starter box visak :). Pravim racunicu ako nekom treba nov Losi 454 motor i starter box onda mi se isplati da uzmem nov :)

Dakle Losi 454 motor je negde oko 150 EUR i starter box oko 50 EUR, ima li interesenata?  :big smile

Ostane jos tank, exhaust i par sitnica sto mu dodje jos negde oko 100 EUR.

()-()

--- End quote ---

Ako mislis da mozes da dobijes 300eur za to sto si nabrojao onda si veliki optimista, pa makar to bilo i novo, cisto sumnjam da ce bilo ko da ti to otkupi po toj ceni, mozda gresim ali cisto sumnjam. Ja trenutno imam viska od Inferna ST skoro nov (proslo 300g goriva kroz auto) Kyosho motor od 4,5ccm sa izduvom, diskove, rezervoar i filter vazduha i ako budem dobio 100E za sve to bicu zadovoljan.

Mnogo je pametnije onda da uzmes Race roller sasiju, bez obzira 1.0 ili 2.0, polovnu i kupis elektro konverziju. Kao sto sam rekao na ebay u Nemackoj Race roleri 1.0 i 2.0 idu od 150 do 200eur u zavisnosti od opreme koja ide uz model (tu mislim na gume, delove ...) i po pravilu su skoro uvek bez motora i servoa. Na onih 150-200 treba jos dodati nekih 100e za postarinu i uslugu sto ti je to neko doneo.

poz

Bigneda:
a sto onda ne kupis -E verziju ? (elektro-brushless)

te ces delove tesko prodati po tim cenama  mmmm

matovic:
@magic

Optimista ili ne, pitam samo :)... vidim da je motor na ebay.de 190+ EUR + shipping, starter box 50+ eur + shipping, itd... dakle ove cene sam pomenuo kao okvirne a naravno da se mozemo dogovoriti ako je neko stvarno zainteresovan.

Uz RTR dolazi DX3S koji je oko 190EUR, koji bi koristio svakako, tako da bi me u ovom slucaju nov auto kostao oko 280 EUR sto je bolje nego kupiti polovan roller za 200+ EUR.

@bigneda

E verzija je skuplja koliko vidim a i vec imam spreman brushless combo za njega (Orion Vortex R8) :)

()-()

Bigneda:
Kupaca kod nas nema puno ;) pa je realno stanje po pitanju prodaje lose :) a pogotovo sto nema Losi modela kod nas osim ovih par koji su stigli i jos par koji stizu u skorije vreme :)

Vecina koja bi nesto da kupi zbog nedostatka novca DEBELO izvaga pre porudzbine, e to dovodi do zakljucka da ima mnogo boljih i jeftinijih motora za te pare, starter box je bagatela za 50eu jer je izuzetno kvalitetan i dobro napravljen.

Paznju treba obratiti i na colovni alat, koji je potreban za rastavljanje tog motora za one koji bi ga eventualno montirali na neki metricki model, pa nisu u posedu istog...

Cisto orijentacije radi proteklih par losi motora sa LST-2 koji su prodavani na nasim prostorima su otisli za 50-tak eu, jesu polovni ali jednostavno nisu trazeni posto ljudi koji su tek usli u ovaj sport najradije stave fabricki motor za model koji poseduju nego da nesto prepravljaju...

E da ne znam jesi li racunao ali na taj model ako budes imao srece i nekog da ti ga donese mozes dobiti 15-20% povracaj poreza !

matovic:
Ok, hvala na savetima... znaci nista od moje kombinatorike   (nene)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version