RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8IGHT-T 2.0 truggy
Bigneda:
...pa videces u narednih par dana jel ima zainteresovanih, uglavnom visegodisnje iskustvo kao i kod pravih automobila kaze da ako nema spara za novo najbolja varijanta je dobro polovno ;) ...nek neko drugi plati razliku izmedju novog i polovnog !
U tvom slucaju ili nitro race roller pa elektro kit koji usput ODLICNO pravi ansmann, odnosno odlicno za TE pare (oko 30tak eu) i prave za skoro sve poznatije modele, ili kompletan brushless model sa ili bez elektronike (mnogo ces lakse prodati ESC i brushless motor kod nas nego nitro komplet)
Baci pogled i na Mugen modele u procesu smo dobavljanja i par tih modela pa onda imamo zatvoren krug za testiranje i uporedjivanje bar onoga sto se u evropi moze lako odrzavati...
matovic:
Evo jedan zverski video ;namig
vladasimon:
Sjajan video mora se priznati :)aplauz
Bigneda:
za izivljavanje dusu dao :) doduse malo skup sport ali ko voli cena nije bitna ;)
Meni malo zao kad gledam vrhunski race model kako se koristi za Bashing >:( i sto je najzanimljivije ovu ZVER bi na nekoj stazi dobio najobicniji nitro sa prosecnim .21 motorom :)
Previse snage velike probleme pravi ako je treba kontrolisati ;)
jovanovic28:
--- Quote from: matovic on November 22, 2011, 11:49:16 AM ---Nesto gledam i razmisljam mmmm
Nov Losi 8ight-T 2.0 Truggy 4WD RTR #LOSB0085 u DE kosta 620 EUR. E sad, ja bi to vozio na struju naravno tako da mi je motor i starter box visak :). Pravim racunicu ako nekom treba nov Losi 454 motor i starter box onda mi se isplati da uzmem nov :)
Dakle Losi 454 motor je negde oko 150 EUR i starter box oko 50 EUR, ima li interesenata? :big smile
Ostane jos tank, exhaust i par sitnica sto mu dodje jos negde oko 100 EUR.
()-()
--- End quote ---
Matovicu upravo je Losi 8IGHT-T 2.0 KIT na akciji: $460 + $52shipping + besplatna majica + carina i PDV 11.500din Ukupno= 500eura ali imas majicu za 'dz' :big smile
http://www.amainhobbies.com/product_info.php/cPath/1_44_1256/products_id/199439/n/Team-Losi-8IGHT-T-20-4WD-Competition-Nitro-Truggy-Kit
Tek kad ubacis u korpu, prikaze se popust ..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version