RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8IGHT-T 2.0 truggy
magic:
Ne, za ovu azdaju 80A sigurno nije dovoljno. Verziju od 80A sam uzeo za Kyosho Mad Force VE koji je monster i koji je ne upravljiv na 4S pa ce ici na 2S. O tom monsteru cu isto pisati, lepa sprava, ali samo za mog klinca kada ode u vikendicu ...
E pa ako ces vec da porucujes uzmi ovaj sto niko nema, kopiju Oriona, pa nam reci kakav je :big smile.
poz
darko:
Magic, sutra stižu 2 Losi xxx scb bagija iz Amerike, kolega se vraća iz USA pa nam je kupio ova 2 bagija da se malo oprobamo i u ovom dijelu modelarstva !
matovic:
--- Quote from: magic on November 14, 2011, 11:57:05 PM ---E pa ako ces vec da porucujes uzmi ovaj sto niko nema, kopiju Oriona, pa nam reci kakav je :big smile.
--- End quote ---
Dogovoreno :)... uparujem ga sa trackstar 2650kv motorom
()-()
magic:
--- Quote from: matovic on November 15, 2011, 12:13:29 AM ---
--- Quote from: magic on November 14, 2011, 11:57:05 PM ---E pa ako ces vec da porucujes uzmi ovaj sto niko nema, kopiju Oriona, pa nam reci kakav je :big smile.
--- End quote ---
Dogovoreno :)... uparujem ga sa trackstar 2650kv motorom
()-()
--- End quote ---
Ne zaboravi i karticu da uzmes za programiranje!
--- Quote from: darko on November 15, 2011, 12:09:13 AM ---Magic, sutra stižu 2 Losi xxx scb bagija iz Amerike, kolega se vraća iz USA pa nam je kupio ova 2 bagija da se malo oprobamo i u ovom dijelu modelarstva !
--- End quote ---
Extra, to je odgovor Losija na Ultimu DB, obavezno pisite o impresijama!
poz
darko:
Ovo su nam prvi modeli autića tako da necemo moci bas da usporedjujemo sa drugim autićima ali sigurno cemo pisati o impresijama !
Steta sto nisu stavili brushless pogon ali kazu da i sa ovim brushed motorima idu do 30 MPH !
Postavicemo slike kada stignu, meni stize onaj zuto crni ( rekao sam kolegi da mi samo taj ne kupuje a ispalo je da je jedino taj ostao jer je on sebi kupio crveni ).
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version