RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Losi 8IGHT-T 2.0 truggy
matovic:
Stigli mi svi "delovi" i svasta nesto a model jos nije :sljus .... Nego magic ima li nekih novosti sto se tice tvog modela? :) Koje ulje ces stavljati u diferencijale, prednji/srednji/zadnji 5000wt/10000wt/3000wt ? Jel moze mali elaborat uticaja gustine ulja na diff-ove? (pijemo)
magic:
Ja sam sa mog poskidao sav "visak" delova, cekam da mi stigne konverzija pa da je montiram. No pre te montaze sledice detaljna kontrola modela, tj. veliki servis gde cu sve da otvorim, pregledam i podmazem. Danas stigli kuleri i Hitec 7955TG :big smile.
Sto se tice ulja, tu sam se bogami dobro naoruzao i bice 7000/10000/2000 u diferencijalima i 400 u amortizerima. U sustini to je ono sto preporucuje Adam Drake (okacio sam linkove ranije) za tip staze kao sto je Galovica.
A kako gustina i sve ostalo uticu na ponasanje, evo neceg na sta sam skoro naleteo:
http://www.teamxray.com/teamxray/showfile.php?file_id=4461
poz
matovic:
Sjajno kao i uvek :)aplauz
Da drugi ne bi trazili po PDF-u evo screenshot-a oko setup-a diff-ova:
matovic:
Konacno mi je stigao model :)aplauz
U dosta dobrom stanju izgleda na oko mada danas cu ga rasklopiti skroz pa cu znati sve. Gume nisu nove kao sto je oglaseno ali su "kao nove" tako da nije mnogo slagao ;)
Jedino sto nevalja je oklop/maska, kompletno je izlomljena i izlepljena (sa donje strane) sto se ne vidi na slici a nije ni pomenuto :)....mada videcemo sta sve treba da se narucuje oma (pijemo)
Poz!
magic:
Ebay je definitivno lutrija. Meni su 2 modela stigla bolja nego sto sam ocekivao, ali je zato jedan ispao preskup a elektro konverzija koju sam uzeo ne odgovoara u potpunosti tako da negde covek dobije negde izgubi.
Ja sam porucio gomilu stvari sa Amainhobbies i neke koje sam platio jos 9.12 nisu stigle, no to je uobicajeno u periodu oko Nove Godine.
Cekam da mi sve stigne i onda radim kompletno rasturanje i pripremanje za sezonu.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version