RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi 8IGHT-T 2.0 truggy

<< < (20/31) > >>

sman:
hvala,hvala...pa i nije u nesto u losem stanju (po nekim mojim  kriterijumima), gume su onako mozda na pola a ovo ostalo je solidno...a za BG cu ove godine sigurno cesce, ako deca upisu neki faks... imacete tad jos jednog vozaca vise (mog sestrica), mada sam i ja do skoro cesto dolazio ali od kad krenuse ove brze poste, mnogo redje... ()-()
pozdrav!

matovic:

--- Quote from: sman on February 04, 2012, 09:48:59 PM ---hvala,hvala...pa i nije u nesto u losem stanju (po nekim mojim  kriterijumima), gume su onako mozda na pola a ovo ostalo je solidno...a za BG cu ove godine sigurno cesce, ako deca upisu neki faks... imacete tad jos jednog vozaca vise (mog sestrica), mada sam i ja do skoro cesto dolazio ali od kad krenuse ove brze poste, mnogo redje... ()-()
pozdrav!

--- End quote ---

Dobro izgleda, dobio si i mud guards  :big smile

Jel ce na kraju da ide na glow ili elektro?

Ja sam prosli vikend pokusao da otvorim prednji i zadnji diff medjutim nisam imao "specijalan" alat :)... ovako nesto treba sa tankom i dugackom glavom iz razloga sto je prostor veoma ogranicen... ja imam neki multi praktik alat koji ne moze da prodje  :sljus

Druga solucija je da se sve skine komplet sa sasije (ceo diff)... al su kvarni, terajute da uzmes i njihov alat :)

Bigneda:
Ne mora njihov moze i kineski ;) a i bilo koji colovni imbusi ce obaviti posao. Pogledaj po prodavnicama alata ima toga da se nadje !

matovic:

--- Quote from: Bigneda on February 07, 2012, 02:25:18 PM ---Ne mora njihov moze i kineski ;) a i bilo koji colovni imbusi ce obaviti posao. Pogledaj po prodavnicama alata ima toga da se nadje !

--- End quote ---

Znam da ne mora njihov, vec imam set alata ali sa izmenjivim nastavcima koji su kratki i debeli pa ne moze da dodje do srafa... zato sam i rekao da treba tanka i dugacka glava (bar 4 cm duzine i max 5mm debljine)

sman:

--- Quote from: matovic on February 07, 2012, 01:28:22 PM ---
--- Quote from: sman on February 04, 2012, 09:48:59 PM ---hvala,hvala...pa i nije u nesto u losem stanju (po nekim mojim  kriterijumima), gume su onako mozda na pola a ovo ostalo je solidno...a za BG cu ove godine sigurno cesce, ako deca upisu neki faks... imacete tad jos jednog vozaca vise (mog sestrica), mada sam i ja do skoro cesto dolazio ali od kad krenuse ove brze poste, mnogo redje... ()-()
pozdrav!

--- End quote ---

Dobro izgleda, dobio si i mud guards  :big smile

Jel ce na kraju da ide na glow ili elektro?

Ja sam prosli vikend pokusao da otvorim prednji i zadnji diff medjutim nisam imao "specijalan" alat :)... ovako nesto treba sa tankom i dugackom glavom iz razloga sto je prostor veoma ogranicen... ja imam neki multi praktik alat koji ne moze da prodje  :sljus

Druga solucija je da se sve skine komplet sa sasije (ceo diff)... al su kvarni, terajute da uzmes i njihov alat :)

--- End quote ---

glasanjem "smo" ;namig odlucili da ovaj ide na glow, a sledeci (mozda neki bagy) na elektro...da budem iskren klincima se posle kupovine ultime vise svidjaju elektro varijante...
kad je alat u pitanju imam neke inbuse koje koristim za heli, ali nemam sve dimenzije pa cu i tu morati da odresim kesu... (pijemo)
pozdrav

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version