RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi XXX-SCB/SCT 1/10 2WD

<< < (3/13) > >>

darko:
Teško mi je sada govoriti o kvaliteti a nemam to sa čim da usporedim ali eto jedna pozitivna stvar je da je bilo dosta vožnje, udaranja, naglog skretanja i izgleda da je plastika prošla ispit ! Bojan je pri punom gasu udario u trotoar nekoliko puta iz skoka i ništa nije puklo ! Amortizeri - pojma nemam kako gledati na njihov kvalitet ! U suštini čitajući forume ovaj autić maksimalno hvale i to me je i natjeralo da se odlučim za njega ! Mislim da diferencijal nije kugličasti već sa zupčanicima !

JOSO:
Danas sam menjao motor i esc na moj losi. Stavijo sam brushels od 3300kv i esc od 35A kao sto napisao magic. Jedino nisam menjao zupcanika stabijo sam fabricki. Sta mislite hoce biti problem ili trebam i njega menjat. Hvala. mmmm

magic:
Joso imas ovde kako sam ja odredio prenosni odnos za Ultimu

http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,7449.msg46770.html#msg46770

i utiske iz voznje kasnije. Trenutno mi je na modelu pinion od 21 zuba. Prebroj kod tebe zube na velikom zupcaniku i probaj da nadjes informaciju vezano za redukciju u redukcionoj kutiji pa primeni isti princip, mada ovako sacometrijski tu negde izmedju 20 i 22 je verovatno prava mera.

Posto niko do sada nije predstavio model ajde budi ljubazan pa ti to uradi, malo ga islikaj i izkomentarisi tipa kakvi su amortizeri, poluosovine itd.

poz

JOSO:
hocu chim ga zaversim napisacu kako ide i itd....

JOSO:
Magic imam 88 zuba na veliki zupcaniku. Koj bi trebao onda.? Mali ima 16 zuba trenutno

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version