RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

30-01.( 09-10).2008 sportski aerodrom 13. maj

(1/3) > >>

SABURO:
Nakon slilnih kiša i krševitog vremena, skupismo se na aerodromu 13. maj juče i danas u popriličnom broju, jedva smo dočekali da poletimo i skinemo prašinu sa aviona...
 (<--)
IzmeÄ‘u ostalog dve nove ptice su proletele u toku jučeraÅ¡njeg dana, prva i malo poveća je Extra 300s 1800mm, by Gile   (yay), dok je druga neÅ¡to manja, tj. raspona 100mm P-47D by Ivan Jeremić. Modeli su fantastični, pogotovo bih izdvojio Giletov jer je reč o modelu kojeg pokreće benziski mvvs motor od 26 ccm, o letnim karakteristikama nekom drugom prilikom...
P-47D u vazduhu izgleda izuzetno opasno i verno originalu, iako je mali.
 ;;)

btw pored standardnih modela, u Ivanovoj floti se našao i model vojna meta sve sa originalnim servoima, stanicom..., šta reći...
 (res)

evo i par fotki:
(photograf)

n3mke:
Super druzenje, panther i ja dosli malo da letimo i kao mozda naletimo na nekoga. Taman se raspakoavali i ja polete a modelari kenuli da nadolaze. Sve u svemu super, bice klipova kasnije :)

SABURO:
Da da zaboravih da pohvalim @n3mke-ta koji je jako brzo i lepo ovladao modelom, dok je panther danas osetio čari radio komandovanih modela.
 :)aplauz

momci samo napred!

mirce:
Saburo jos nemas nalepnice... Ponuda i dalje vazi...

Mirce

panther:
Okacicu sutra snimak nemketovog i saburovog leta. Posto posle 4 sata nije bas bilo idealno da ja letim zbog guzve, nemke i ja smo otisli na jedan veliki parking ili sta ti ja znam sta je to, neki veliki prostor izmedju rampe i autoputa nasut sitnim kamenom dobro utabanim gde sam imao svoj prvi samostalni let sa cesnom.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version