RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Da se predstavim

(1/2) > >>

pnedic:
Evo i ja da se predstavim, kao novajlija na forumu.
Sad vec "mnogo davno" sam se bavio aviomodelarstvom (pravio sam modele od balze, lipe, presvlacio krila papirom, duvao se nitrolakom  (pijanoo), pravio po gotovim planovima i po svojim sopstvenim jedrilice, kruzne modele i RC modele). U to vreme sam i bio pilot jedrilice ali su me lekari prizemljili  :-[. Onda dosla neka druga vremena i druge obaveze (fakultet, pa posle toga kako vec ide do zene, dece itd - hronicni nedostatak vremena).
Nedavno sam nabavio jednu Cessnu 182 RTF i studiozno se pripremam za prvo i nadam se ucestalo RC letenje. Naravno da su mi apetiti mnogo veliki, tacnije receno nikad nisu ni prestajali. Jednom pilot - uvek pilot.
Stacioniran sam na "novom" Surcinu u kuci koja ima mansardu sa pogledom na aerodromsku pistu :)

U nadi da cu steci nove prijatelje putem ove RC lepotice i lepo se prvoditi sa njom, pozdravljam sve ljude koji su ovde ! A znam da su to sve ljudi dobre volje !

Pera !

PS. Nemam pojma kako da insertujem sliku

drjack:
Pero dobrodosao na forum,
Na pravom si mestu, ovde nas je mnogo slicnh tebi. Tvoja mi je prica nesto poznata iz licnog iskustva:big smile
Bice lepog druzenja samo napred i pitaj sve sta te zanima.
A to sto su te tada prizemljili lekari ne znaci da ne mozes opet da letis jedrilice....
U zadnje vremeTrestenik je pravo mesto za to!
Pozdrav Dragan

pnedic:
Hvala !

Pozdrav

PS. Cuo sam za Trstenik, ali nedostatak vremena me ubi :)

GILE:
Dobro nam dosao slike popravljene  ()-()

sloba_b:
pozdrav za komšiju.

p.s. ja sam u gornjopoljskoj

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version