RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
n.artur:
Ako je bitno zbog broja, i ja sam danas uplatio clanarinu (najvise zbog afirmacije cele price), sto se vremena tice bilo je pakleno, ali na muci se poznaju junaci.
Meni staza na slici izgleda mnogo laksa nego kada se vozi, verovatno je i to ok za pocetak, mora teren da se sredi i za obelezavanje staze da se nadje resenje, danas smo se pecali samo tako.
OFFTOPIC:
Najzad sam uspeo Jato-a da provozam po off-road stazi i to sa novim gumama, nedostaju mu jos par korekcija (zamena zupcanika i premestanje tezista sto vise napred).
Idemo dalje.
ivanmagd:
Ko kaze da nema slika, nisu neke ali mogu da docaraju kako je izgledala radna akcija u Ivanci. Slikao sam nekoliko slika kad sam krenuo i zao mi je sto nisam mogao da se zadrzim vise da pomognem...
magic:
@ ivanmagd :)aplauz za slike i jos jedan :)aplauz sto si kupio Losi XXX-SCT, jedva cekam da vidi gomilu 2WD modela na stazi!
A sad poruka za drustvo. Zvao me ja Zajko danas, vec je kupio jednu dodatnu kolicinu creva. Isto tako danas je dosao kamion i istovario 10 kubika zemlje. Predlazem radnu akciju u sredu ili cetvrtak posle 5-6 da odemo do Ivance i napravimo jos 2 skakaonice na glavnom pravcu i dodamo nagib na povratnu U krivinu (onu pred gornji pravac) kako bi deda mogao da do nedelje malo utaba. Molim zainteresovane da pomognu u ovoj akcji da mi se jave na pp ili sms kao bi smo se organizovali.
poz
grebic:
Kako mi je krivo sto nisam malo blize Bg-u pa da vam se prikljucim u prici sa auticima.... Blago vama....
Svaka vam cast na organizaciji i svemu sto ste uradili (work)
Sve se moze kad se hoce :jaki:
Samo napred ()-()
milance66:
Ovo pocinje da lici na ozbiljnu stazu.Svaka cast (res)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version