RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (30/47) > >>

zajko:

E... sad joe rasporediti ova zemljicu po krivinama (kontra nagib) i skakaonicama .... i bice bombonica...
Nabavio sam 100 m crnog (nema ovih coloritnih) creva ali malo vece precnik oko 43 mm... a porucio sam jos 300m, pa ako nadju
bice tu do petka... Moze i crno, pa cemo ga mazati na svakih 50 cm belom bojom... bice kao prava oznaka crno/bela, a na krivinama crveno/bela...

Nadam se da sam uspeo da nadjem i startnu zastavicu... crno/bela za start.. trubu vec imamo...

I do avg.. da stigne neki od uredjaja za LAP counter i timing... i THE END...

magic:
Sada kada me je Zajko podsetio sa ovim fotografijama u stvari mi smo napravili ovo

Kao sto rekoh programcic za crtanje ima odredjena ogranicenja po pitanju uglova tako da ovo sada najvernije docarava ono sto je uradjeno do sada. Ono sto se ovde ne moze nacrtati su prakticno 2 rampe, na pocetku (silazna) i na kraju (penjuca) gornjeg pravca.

Kako bi 1/8 bagi i tragi bili izjednaceni razmisljam o 2 prepravke, dodati nagib na krivini u sredini koja je povratno "U" pre gornjeg pravca i ispraviti malo desni cosak, ovako

Ovako bi staza bila podjednako brza za bagi i tragi 1/8 a za nijansu laksa kada su 2WD modeli u pitanju. Isto tako mogu da se voze i levi i desni krug i da budu podjednako zanimljivi. Do sada smo vozili samo desni krug.

poz

Bigneda:
Sa tim ispravljanjem  ce truggy dobiti prednost, ovako su priblizno jednaki ! ...pogotovo bi 2wd izgubili jer su oni najvise u problemu kad je ubraznje i kocenje u pitanju.

Ovo sto smo napravili je odlicno, taman da se sredi staza i malo bolje provoza pa cemo videti sta treba doraditi, i u kontra smeru je odlicno posto posle svakog pravca treba dobro kocenje i tehnicki zahtevan deo a to je bas to :)

Sto se tice srede ili cetvrtka ja sam najverovatnije slobodan odnosno odvojicu popodne za fizikaliju i psihicku relaksaciju :)

dule:
i ja sam spreman kad mi javite.

duke:

--- Quote from: magic on June 19, 2012, 08:27:50 AM ---Sada kada me je Zajko podsetio sa ovim fotografijama u stvari mi smo napravili ovo

Kao sto rekoh programcic za crtanje ima odredjena ogranicenja po pitanju uglova tako da ovo sada najvernije docarava ono sto je uradjeno do sada. Ono sto se ovde ne moze nacrtati su prakticno 2 rampe, na pocetku (silazna) i na kraju (penjuca) gornjeg pravca.

Kako bi 1/8 bagi i tragi bili izjednaceni razmisljam o 2 prepravke, dodati nagib na krivini u sredini koja je povratno "U" pre gornjeg pravca i ispraviti malo desni cosak, ovako

Ovako bi staza bila podjednako brza za bagi i tragi 1/8 a za nijansu laksa kada su 2WD modeli u pitanju. Isto tako mogu da se voze i levi i desni krug i da budu podjednako zanimljivi. Do sada smo vozili samo desni krug.

poz

--- End quote ---
Izgleda super,kad izvozamo par puta mozemo na licu mesta da iskorigujemo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version