RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (34/47) > >>

zajko:
 (pijanoo)
E...opet smo malo radili danas... mislim da je za sada gotovo sa zemljanim radovima... grubim...
ima malo da se dolopata i dopegla ... ali u glavnom mislim da je super  (yay)

sutra da obelezimo i postavimo crno novo crevo i ... Udri po stazi !!

Bigneda:
Ooopaaa pa na ovome ce uskoro komsije da nam zavide ;)

:)aplauz (res)

Bager vise manje ali bez DEDE ne bi bilo nista ! ! ! Ako DEDA ne stavi 'final touch' ko da nije radjeno :)

Nego jedna zamerka, 2 skoka na donjem pravcu treba da budu mnoogo blize da se sa jednog poleti a na drugi sleti ;) ...otprilike na 4-6m tacno ispod bandere koliko me secanje sluzi a videcemo sutra precizno.

zajko:

--- Quote from: Bigneda on June 23, 2012, 10:20:19 PM ---Ooopaaa pa na ovome ce uskoro komsije da nam zavide ;)

Bager vise manje ali bez DEDE ne bi bilo nista ! ! ! Ako DEDA ne stavi 'final touch' ko da nije radjeno :)

Nego jedna zamerka, 2 skoka na donjem pravcu treba da budu mnoogo blize da se sa jednog poleti a na drugi sleti ;) ...otprilike na 4-6m tacno ispod bandere koliko me secanje sluzi a videcemo sutra precizno.

--- End quote ---

Koje komsije, ove moje ovde u M.I.  :hehe
Da Deda je na kraju sve to lepo zalio, pa se susi do ujutru ...
Prihvatam zamerke... (new) ali zvao sam PROJEKTANTA, ako sam dobro shvatio, u tel.razgovoru ovako je trebalo... valjda  (kush)... na prvoj startnoj ravnoj stazi par metara pre/posle krivine odajkle se ulazi/izlazi na ravni deo ...
na sredini ne bi valjalo zbog Starta/Cilja .... ali iako sem se  :sljus zaebao... jbg... prebacicemo nekako, premda u svakoj skakaonici ima one 3 velike lopate bagera... na onoj gomili donete zemlje ostalo jako jako malo...
Ako zagledate.... malo smo dodali na one penjalice koje smo radili rucno ...

Nego da sutra obelezimo... pa da ceramo... a do GRAN PRIX Belgrade (kako rece Magic prva nedelja okt.12)
doradicemo i ispravicemo greske... taman ce dotle da se sve veze.... trebace nam jedno 10-15 starih guma !!!
pa kad budete dolazili svratite do vulkanizera po neke stare i po 2 u gepek !! :_D
Sutra cemo da stavimo i narandjastu plasticnu branu na levoj strani da kad se isprevrcu NE idemo po njih u livadu !! (yay)...

Bigneda:
Komsije bre iz 'inozemstva' ;)

Detalji i objasnjenje oko skakaonice sutra uz psihicku terapiju :)

magic:

--- Quote from: zajko on June 23, 2012, 10:42:07 PM ---
--- Quote from: Bigneda on June 23, 2012, 10:20:19 PM ---Ooopaaa pa na ovome ce uskoro komsije da nam zavide ;)

--- End quote ---

Prihvatam zamerke... (new) ali zvao sam PROJEKTANTA, ako sam dobro shvatio, u tel.razgovoru ovako je trebalo... valjda  (kush)... na prvoj startnoj ravnoj stazi par metara pre/posle krivine odajkle se ulazi/izlazi na ravni deo ...
n

--- End quote ---

Sve je kako treba, za pocetak ovako jer onda i ima smisla kada se voze oba smera, a za dupli skok kasnije, prvo da savladamo ove, i oni ce biti dogradjeni na postojece.

Danas na stazi ce sve biti jasno!

Kao sto sam rekao danas od 14:30 postavljenje creva pa voznja.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version