RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
Bigneda:
Ova staza nije pravljena za 1/5 modele i nije pametno voziti ih, sirina ne odgovara i skokovi a siguran sam da bi napravili ogromnu stetu na crevima prilikom izlatanja sa za njih preuske staze kao i na samoj podlozi koja je i ovako jos uvek mekana !
Tako da za 1/5 par stotina metara nize i pun gas ;)
vlada.bgw:
--- Quote from: zajko on June 27, 2012, 01:37:22 AM --- :)aplauz :)aplauz Supis !! Dogovor pao ! (mazi) (giveup)
A ko se prijavljuje da ga malaaa (farba) ??? ... ako se ne varam one mecke na stazama (formule) su crno-bele kare .... :D
Kad pomenuh zaboravih da se javim onom liku za startnu zastavu crno-beli kare !!
Error ! mmmm
"The chequered flag is displayed at the start/finish line to indicate that the current session has been completed. At some circuits, the first flag point will display a repeat chequered flag (usually on the opposite side of the circuit). The flag is commonly associated with the winner of a race, as they are the first driver to "take" (drive past) the chequered flag.
Upon seeing the chequered flag and crossing the finish line, drivers are required to slow to a safe speed, and return to their garage, parc ferme, or the paddock, depending on the applicable regulations of the series."
--- End quote ---
Ja se prijavljujem da igram sah na finishu u pauzama :)))
Pozdrav za ovaj poduhvat , nazalost od obaveza nisam mogao da ucestvujem u njemu , ali verujem da ce ispasti fenomenalno !
(pijemo)
magic:
Danas sam na stazi ostao malo duze i prakticno na kraju jedini tako da sam onda probao levi krug tj. u smeru kazaljke na satu. I da budem iskren cak mi se i za nijansu vise svidelo tako nego kao sto smo do sada vozili desni krug (yay). Staza je stvarno zanimljiva i ovako, nije sto sam je ja crtao ali sam je bre mlogo dobro nacrto' :)aplauz .
Ima tu jos posla da se uradi pre nekog ozbiljnijeg takmicenja, ali je i ovo sada vec jako dobro. Polako se krupni komadi zemlje koje je drobio bager skljanjaju sa staze i trebalo bi je prvo dobro izgrabuljati a zatim i pocistiti. Razgovaramo da doteramo valjak cim pre pa da se staza jos lepo izvalja. Definitivno cemo i dva skoka koji su trenutno na pocetku i kraju pravca prebaciti i napraviti jedan dupli na sredini.
Samo da malo zahladi pa da opet napravimo neku radnu akciju.
poz
zajko:
Kaze Deica da su zavrsili radni sto na bini i stepenice i valjda prefarbali, kad dodjem da izvuceno struju sa bandere do stola i postavimo most za citace decodera na START liniji, od plasticnih kanalizacionih cevi..... ()-()
Bigneda:
Vici ako treba pomoc ;) ...oko kurslusa :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version