RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
magic:
Samo da pohvalim novi napredak na stazi, napravljene stepenice do platforme, ranije bile merdevine, i napravljen sto na kome mogu da se srafe autici, napokon ne mora vise da se cuci :)aplauz.
Probao sam jos iz jednog pravca da stignem do Ivance i meni se svidja, ide se autoputem do skretanja za Mladenovac, izlaz odmah posle Eko pumpe (90 din putarina), cirka 100m posle naplatne rampe se skrene desno ka Malom Pozarevcu i onda posle cca 6-7km za Malu Ivancu. Kroz Malu Ivancu deluje malo zamrseno ali u sustini svi putevi nakraju zavrse kod Zajka. Kilometarski je to na ovaj nacin 40km od Plavog mosta do staze, vremenski 30min.
Inace danas je dogovorena jos jedna modifikacija kako bi se povecao pravac i staza malo postala brza. Isto tako postavljena je i finalna lokacija za skok na pravcu. E sad jos da se organizujemo pa da ih pomerimo ...
poz
zajko:
:)aplauz :)aplauz :)aplauz
I ja da pohvalim ... Ja to nisam video... Dedica i Nesa su to napravili kad sam mosao na put, ali ako projektant kaze da je dobro onda OK ... ()-() samo jos kozne barske stolica za sto (pijemo)
Jedino, sto po meni fali je da se tu dovede struja sa bandere i da se kompresor iz hangara tu prebaci, sad vas ima puno pa dok pusete modele on brunda i to pravo u glavu. Ovo za struju je obezbedjeno samo da se instalira, a da se prezivi 2a
Magic ti ode danas najduzim putem od centra do mene je tuda 45 km ali se doduse brzo stigne, a vidis i placa se neka simbolicna putarina.
Ja najbolje obozavam autoputem do bubanj potoka (buvljak i autopijaca) pa na Avalski put kod 1000 ruza i onda klasika... Ima oko 34 km od skadarlije, izbegne se guzva, pesaci i autobusi Banjica/Jajinci
Moze i preko Komodraza, krace je par km i brzo ide, skrece se desno kod 1000 ruza, preko kumodraza i izadje na vrh Vojvode Stepe, kod Pozoa, valjda, novi service... Samo tih par km kroz kumodraz malo je usko ! Ai OK
Ima i direktna LASTA autobus do M.I. putuje oko 1h 20 min
A ima sa Trosarine Banjica i neki gradski do Ciganke, na avalskom putu, ne znam broj 408 ili 803 !?
Cujem da se danas razduvalo pa ste se razbezali pre mraka :D
Bigneda:
Duva u Ivanci gace spadaju :big smile ...taman smo zbrisali pred kisu al je vredelo doci, sinula nam par ideja ;)
Put preko kumodraza je najkraci definitivno ali pri vecernjem dolasku ka gradu kad se zavrsi voznja mozda je najlosija varijanta posto nam je prosecna bila oko 15-20 zbog guzve (vracaju se svi 'beogradjani' kuci ;))
dule:
Sale me triput icepao na stazu.
Bilo je dobro narocito navece kad smo kulirali uz pivce.
Pozz svima
magic:
Inspirisan malo snimcima iz Austrije se evropskog sampionata i malo iz razgovora sa kolegama vozacima mislim da bi staza bila ipak zanimljivija kada bi bila malo brza. Tako da posle jos malo doterivanja mislim da bi ovo bilo super
Produzen donji pravac, produzeni gornji levi i desni pravci, mislim da je to sada to. E ono sto stvarno mora da se uradi je utabavanje.
Ja sam na odmoru do 26. pa ako ste voljni da pomerate creva pre toga slobodno, mislim da je sa slike sve jasno.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version